Nintendo ha arribat a la xifra de 10 M de ventes amb el seu nou hardware, Nintendo Switch.

Ni els més optimistes pensàvem que una consola presentada 3 mesos abans del seu dia de llançament arribaria a casi la mateixa xifra de ventes de la seva predecessora, la wii u.

No sabem exactament si ha estat la gran inversió en màrqueting per part de la gran N, la portabilitat de la consola, si el retorn del logo vermell o el gran AAA que va prometre Nintendo cada mes durant el 2017.

El que si veiem és que Nintendo, aquesta vegada si, aposta per la seva “sobretaula” i estem segurs que amb títols confirmats com Fire emblem, Kirby, Yoshi i rumors que apunten al Pokemon i Metroid entre d’altres, el 2018 ens espera un altre gran any.

Des de Nintenhype celebrem aquesta bona marxa de la consola, però alhora estem preocupats amb les 3rd parties, ja que veiem que molts jocs que sortiran aquest any, no ho faran per Nintendo Switch.

I tenim molt present el “desastre” de wii u en relació a les 3rd parties, i el que no voldríem és que la Nintendo Switch fos una wii u 2.

Per acabar, si just ara fa un any, que només coneixíem els 3 min d’un vídeo, ens haguessin dit que Nintendo Switch tindria un GOTY i sortint al Març ( 9 mesos )vendria  10M d’unitats.. no ens ho haguéssim cregut.

Felicitats Nintendo i aquesta vegada, no ens fallis.