Avui tenim una gran quantitat de novetats (actualitzacions, llançaments, comparatives,….) per a Nintendo Switch però sorpresa, que ni que siguin notícies agredolces, Nintendo 3DS apareix de forma implacable a les NTHNews! Tot i així, l’híbrida de la “gran N” continua regnant dia rere dia les pàgines de la web. Som-hi, que avui tenim feina:

 

 • Dia que passa, dia que tenim noves estrenes per a Nintendo Switch: Bomb Chicken (12 de Juliol a la eShop), Aggelos (avui ha sortit a Steam i la versió de Switch la veurem “pròximament”), Defender’s Quest (sense data ni format especificats), Valkyria Chronicles 4 (del qual tenim data de llançament ja confirmada -25 de Setembre-, edició de llançament inclosa) i Story: The Horizon Escape (que l’únic que sabem és que arribarà “aviat” a la consola).
 • Grimshade, un RPG tàctic de caire independent, ha aconseguit gràcies a la plataforma de finançament Kickstarter la seva meta econòmica per a que sigui una realitat a la consola híbrida de Nintendo. Aquí teniu la seva pàgina oficial per si hi voleu fer una ullada i voleu participar al projecte.
 • El primer vídeo de les NTHNews és una comparativa que enfronta la versió de PS4 Pro de Dragon Ball FighterZ i la versió de Nintendo Switch. Atents/es perquè les diferències són notables:

 

 

 • Avui la cosa va d’actualitzacions. BlazBlue: Cross Tag Battle arriba a la versió 1.10 i, a part d’afegir nous personatges, corregeix problemes de visualització i errors molt comuns en les conexions el línia (aquí teniu tots els detalls). I, per altra banda, tenim Runner3, que ha rebut una actualització per corregir, sobretot, bugs durant l’aventura (al Twitter dels desenvolupadors en trobareu tota la informació). Per acabar, Fortnite també s’actualitza i passa a la versió 4.4, que afegeix nous objectes, nous modes i molts més elements, que podeu veure aquí.
 • The Lost Child ja està a punt d’arribar a Nintendo Switch (22 de Juny) i, com ja vam informar anteriorment, NIS America va treure una versió especial del joc que es va esgotar al cap de les poques hores de sortir a la venta. Aquí en teniu un “unboxing” amb tot el contingut que ofereix.

 

 

 • Avui també hem conegut algunes notícies sobre la portàtil pura de “la gran N”. Nintendo 3DS ha rebut una actualització de software que fa arribar la consola a la versió 11.7.0-40. I, per altra banda, en una entrevista realitzada pel portal IGN a Reggie Fils-Aime, el president de Nintendo America, aquest ha confessat que durant els propers mesos tindrem notícies sobre nous jocs per a Nintendo 3DS i 2DS, degut a que són consoles que continuen venent a un ritme d’infart i no les volen deixar sense suport. Podeu recuperar l’entrevista des d’aquest enllaç.
 • Més notícies sobre jocs de Nintendo 3DS, però aquestes, no massa positives. Pokémon UltraSol i UltraLuna deixaran de rebre Minijocs Globals (aquells als que es podia jugar quan s’entrava a la Festiplaza a canvi de Festicupones per aconseguir Festimonedas) avui mateix. Les expectatives de la companyia amb les properes entregues de Pokémon per a Switch són molt altes, pel que es veu…
 • Avui es llança oficialment Flashback: 25th Anniversary Edition i, per als/les que estigueu indecisos/es sobre adquirir-lo o no, aquí us deixem un “gameplay” amb els primers 25 minuts de joc de l’aventura.

 

 

 • Avui s’han donat més informació del nou mapa d’Splatoon 2 mostrat primerament al Nintendo Treehouse. En aquell esdeveniment “a part” de l’E3 2018 s’hi va mostrar una petita part d’aquest mapa, i avui juntament amb els detalls, s’ha mostrat el nom del mapa (Grand Hotel Caviar) i algunes fotos, que podeu veure aquí.
 • El responsable de Final Fantasy XIV ha afirmat que estàn parlant amb Nintendo sobre el possible port del joc a l’híbrida de Nintendo. Tranquils/es: la primera vegada que es va sentir aquest rumor va ser quan la Switch encara tenia el seu nom de desenvolupament (NX).
 • I espereu, que les comparatives no acaben aquí. Fa res hem pogut veure en moviment Ys VIII: Lacrimosa of Dana i se n’han comparat cara a cara les versions de Switch i PS4. Aquí teniu el resultat.

 

 

 • Per acabar, recordem que avui, a part de Flashback: 25th Anniversary Edition (en físic i digital), surten a la venta els jocs INK (en digital), Tennis World Tour (en digital i físic) i el primer dels DLC de Harvest Moon: Light of Hope Special Edition anomenat New Marriageable Characters.

 

Gràcies als pocs que us llegiu les NTHNews dia rere dia i li doneu sentit a tot plegat!