Avui és dimecres, tot i el projecte poma, i que a les 22:30 tenim el directe de MK8D de la comunitat, els redactors seguim amb la nostra feina, que és explicar el que passa al món “Nintendero”. Bé, doncs, comencem!

  • Nintendo ja ha aprovat el llançament (per fi) del Battle Chasers: Nigthwar. Aquest RPG per torns és un joc que havia de sortir a l’Octubre de l’any passat, tal i com ho va fer per PS4 i PC, però que s’ha anat endarrerin fins a data d’avui, dia en que THQNordic ho ha confirmat per les xarxes socials. No tenim data exacta de sortida, però pensem que no pot trigar massa. En principi hi ha llançament físic.
  • Qui no vol un joc de lluita de crancs? Doncs arribarà a Switch el Fight Crab desenvolupat per Nussoft. Busqueu el tràiler perquè no té pèrdua. Nosaltres hem sigut incapaços de penjar-lo. De moment, no té data de sortida confirmada.
  • La versió de Minecraft: Better Together per Nintendo Switch ja ha estat enviada a certificació, que vol dir que tots els usuaris que tinguin el videjoc rebràn l’actualització que equipararà el joc amb els de les altres plataformes com PC o Xbox. Ens queda poc per veure el tant esperat “crossplay”?
  • Per fi Earthlock: Fastival of Magic, ja que ja ha sortit en totes les altres plataformes (fins hi tot WiiU), arribarà demà i amb una versió millorada a Switch, amb canvis relacionats amb la història, misions secundàries, gràfics i escenes renovades,…i molt més.
  • Més jocs confirmats per a Switch: Aero Fighters 3 (a la eShop el 15 de Març), Nikakudori: Kagami Hanamidzuki i Osyaberi! Horijyo! (per a la eShop de Japó el 15 de Març, a la espera de que a la resta de continents es llancin el mateix dia), Last Day of June (es creu que en digital i no hi ha data concreta, però no pot tardar ja que el joc original va sortir l’Agost del 2017), The Seashore (confirmat que sortirà en digital però no s’ha especificat en quina data), Where Are My Friends? (en digital i encara sense data), Ash of Gods (en digital a finals d’any) i Semblance (a la eShop durant aquest any).
  • La marca d’accessoris Hori treurà al mercat un hub de 4 ports USB per a Nintendo Switch amb l’objectiu de que quan tinguem la consola en forma portàtil, la poguem col·locar sobre una plataforma conectada amb USB tipus C, per així tenir la possibilitat de connectar-la amb el comandament de GameCube (amb l’adaptador de Wiiu), el cable d’Ethernet (amb el seu adaptador), un teclat o fins hi tot poder carregar la consola.
  • Nintendo ha presentat un Nintendo Direct pel Dijous dia 8 de Març a les 23:00. Com sempre, des de Nintenhype estarem des de les 22:00 fent la típica tertúlia de Pre-Direct. Obtindreu més informació a la notícia que hem publicat fa una estona.
  • Tenim un nou tràiler del Hyrule Warrior: Definitive Edition on podem veure entre d’altres com es comporta la consola en mode portàtil.
  • CapCom ens monstra un gameplay de Mega Man Legacy Collection per Nintendo Switch.
  • A part de les estrenes anteriorment comentades, avui no s’ha llançat cap joc per a les consoles de Nintendo, així que aprofiteu, agafeu força i intenteu controlar la emoció pels imminents anuncis de demà!

Gràcies i ens veiem demà amb el Nintendo + Nintenhype Direct!