Com sabreu, avui 07/03/2018 a les 15:00 s’ha anunciat un nou Nintendo Direct per a demà, 08/03/2018, a les 23:00 de la nit (hora peninsular), on teòricament s’especificaran grans novetats per a la Nintendo Switch i la Nintendo 3DS, a part d’altres elements que de moment només són teories sense fonament. És una notícia molt esperada per a tots els seguidors de la “gran N”, que feia molt temps que no dormíem esperant aquest moment.

D’aquesta forma, i com ja acostumem a fer, un equip de la comunitat de Nintenhype us oferirà, en directe per Youtube i des de les 22:00, les impressions abans de que Nintendo anuncii les seves futures novetats. Aquesta “tertúlia” durarà fins a les 23:00, hora del Direct en si, i serà aleshores quan el podreu seguir en directe amb nosaltres també a través dels canals anteriorment comentats. Per acabar la jornada, un cop acabi el Direct (creiem que a partir de les 23:30), podreu continuar escoltant-nos per tal de comentar els anuncis que s’hagin fet durant tot el directe.

I, si us adormiu, no patiu, que tot quedarà enregistrat al nostre canal de Youtube, però us animem a que ho seguiu amb nosaltres perquè el “hype” serà (i és) tant poderós que el surrealisme serà a l’ordre del dia!

Per acabar, deixem l’enllaç al canal de Youtube de Nintenhype. Lògicament, de moment no tenim creat el vídeo, però no patiu que demà compartirem a través de totes les nostres xarxes socials l’enllaç per a que seguiu el Direct amb tota la comunitat!