Va, anem a fer el compte enrere de dies que queden per l’E3 2018 que segur que el trobeu a faltar (?): 15 dies. Dues setmanes de pura adrenalina! Dues setmanes que es faran eternes, sobretot si Nintendo no ens anuncia cap “Direct” per aquests dies i s’ho guarden tot per l’esdeveniment més gran de la indústria del videojoc. Estem com el Wario que acompanya la portada de les NTHNews d’avui! Comencem!

 

  • Noves confirmacions per a Nintendo Switch: Joe & Mac (de Data East, que arribarà el Dijous 31 de Maig a la eShop), Road Redemption (sense data ni format especificats), Defoliation (31 de Maig a la eShop), Epic Loon (que finalment ha confirmat la seva data de llançament: 28 de Juny), Night & Day: The Curse of the Red Witch (només s’ha dit que arribarà durant el 2019) i Farmer’s Dynasty (durant la Tardor d’aquest any).
  • Per la seva banda, per Nintendo 3DS s’ha anunciat un nou joc de títol quilomètric: Waku Waku Sweets: Amai Okashi ga Dekiru Kana?. Serà exclusiu de Japó i, pel que fa al seu “què”, es veu que tractarà de portar una botiga de dolços com si en fóssim els/les propietaris/es. Estarà disponible el 9 d’Agost i, tot i només sortir en territori nipó, serà “region free”, pel que el podreu jugar a les vostres consoles si l’importeu.
  • La “petita” de Nintendo sembla agafar forces! I es que la companyia Kemco ha anunciat que aquest Dijous dia 31 de Maig Nintendo 3DS rebrà, a través de la eShop, el títol Dragon Lapis, que es vendrà a un preu de 10 dòlars. Aquí en teniu més informació.
  • Ens arriba un “gameplay” en HD de Mario Tennis Aces, “calentet” de la MCM London Comic Con que s’està celebrant aquests dies. 12 minuts d’imatges en alta qualitat que podeu veure aquí:

 

 

  • Directament de Japó ens arriben nombroses captures de pantalla del proper títol de Wario que rebrà Nintendo 3DS: WarioWare Gold. S’hi pot veure el retorn d’alguns dels minijocs clàssics més extravagants de la saga i d’altres de nous que no deixaran indiferent a ningú. Aquí les teniu.
  • Sushi Striker: The Way of Sushido ja es pot pre-carregar a la eShop de Nintendo 3DS i, aquesta “pre-càrrega” ens ha permès conèixer quan pesarà: 878MB (arrodonint, la xifra real són 877,875MB), que es tradueix en 7.023 blocs lliures a la SD de la consola. Recordem que a la nostra nota de premsa teniu més informació del títol.
  • L’altre dia comentàvem a les NTHNews que Nintendo posaria a la venta un “pack” de Nintendo Switch a preu reduït sense el “dock” per connectar la consola a la TV. Doncs bé, avui s’ha conegut que aquest “pack” es quedarà a Japó: no es realitzarà a cap altre lloc del món, al menys de forma oficial per part de la pròpia companyia. Una autèntica llàstima. Aquí en teniu més informació.
  • Recordeu aquell teclat per a Nintendo Switch que permet encaixar els Joy-Con i així accedir a la funció d’escriptura de forma fàcil i directa? Doncs ja està disponible per a reservar i atenció, que tot i que sigui només a través d’Amazon Japó, l’enviament és internacional! A què espereu per adquirir aquest perifèric?

  • Resident Evil 7: Cloud Version ens està deixant algunes “perles” que seràn difícils d’oblidar. La última és que, segons les normes del servei “Cloud” de Capcom, per molt que juguem al títol i l’acabem adquirint si ens interessa, no es garanteix en cap moment que la nostra partida es mantingui guardada després de que hagin passat els 180 dies des que es va “llogar” el producte. Si bé aquestes normes es poden “declinar” a l’hora de fer el pagament i iniciar el servei, són d’obligada acceptació si es vol jugar a l’aventura. No cal que especifiqui què s’està dient sobre el tema…
  • I avui la cosa va d’errors dels grossos de la companyia Capcom. Com sabeu, Mega Man Legacy Collection 1 + 2 per a Nintendo Switch ve amb la targeta de joc de la primera entrega, mentre que la segona, com ocorre amb Bayonetta 1+2, s’ha de descarregar mitjançant un codi proporcionat dins el joc. Doncs bé, sembla ser que cada cop són més els/les usuaris/es que obren la capsa del joc i es troben en que aquest codi de descàrrega…doncs no hi és. La companyia encara no s’ha pronunciat al respecte, així que estarem atents/es per veure com ho solucionen. Aquí teniu un exemple del que està passant.

 

Moltes gràcies i seguim demà! Ah, i no oblideu de fer una ullada a les nostres NTHNews en format vídeo!