Avui és Dimarts i ja us vam dir que us aniriem fent un recordatori dels dies que queden per a l’E3 2018: 21 dies. Què llargs es faran! Entre les notícies falses, les de veritat, les confirmacions i una gran varietat d’altres elements, al Telegram de la comunitat el “hype” està a flor de pell! Què espereu per venir?

 

 • Començarem amb jocs confirmats per a Nintendo Switch i amb dates de llançament: Roof Rage (sense data confirmada, però confirmat per aquest any), 6180: The Moon (arribarà a la eShop el dia 24 de maig), Gal Metal (confirmat per aquesta tardor), Game Paradise (que ha aparegut llistat a una botiga de Canadà) i Plus Alpha Beta (igual que l’anterior).
 • L’últim número de la revista Famitsu ha revelat un projecte per a Nintendo Switch anomenat Puchikon SmileBASIC, que, bàsicament, es tracta d’una aplicació destinada a l’aprenentatge del llenguatge de programació BASIC. Tot i que encara no se’n té la data de sortida, aquí en teniu tota la informació oficial.
 • S’ha confirmat que Mario & Rabbids: Kingdom Battle rebrà una nova versió del joc anomenada “Gold Edition” que inclourà el DLC del personatge de Donkey Kong. L’aventura serà la mateixa que si compreu la versió “estàndard” i compreu el DLC a part, l’únic que canvia és el disseny de la caràtula (que podeu veure aquí). De moment, però, com que no tenim data concreta de llançament d’aquesta nova versió, podeu veure un gameplay de 20 minuts d’aquest nou DLC, amb Donkey Kong en moviment:

 

 

 • Les persones que adquireixin BlazBlue: Cross Tag Battle el primer dia del seu llançament rebran un “mini-CD” amb la banda sonora de l’aventura. Així ho ha confirmat la companyia PQube al seu Twitter. Si hi esteu interesats/des, recordeu que surt el proper dia 22 de Juny.
 • Per altra banda, ja tenim data d’obertura de les reserves de l’edició física de Saturday Morning RPG gràcies a Limited Run Games. Serà aquest Divendres 25 a les 15:00 de la tarda. Podreu adquirir, a part de la versió estàndard (que costarà 30 dòlars sense despeses d’enviament), una edició limitada que inclourà dues figures dels protagonistes, una “steelbox”, el joc en si i alguns extres més (que costarà, de base, 70 dòlars, despeses d’enviament no incloses).
 • S’ha presentat un nou personatge de Kirby Star Allies, Daroach. Aquest personatge, junt amb la resta (encara no presentats “oficialment”, però recordeu que fa temps que es van “filtrar”) arribaran a l’actualització que es farà del joc aquest Estiu, tot i que encara no té data concretada de sortida. Aquí en podeu veure el vídeo.
 • I també ha vist la llum un nou gameplay Japonès d’Octo Expansion. En el vídeo surt el que sembla ser una missió del DlC d’Splatoon 2. Us el deixem a continuació per a que ho pogueu observar vosaltres mateixos/es:

 

 

 • Passem ara a resumir les actualitzacions d’alguns videojocs llançats per a Nintendo Switch. La primera, la de Rogue Aces, que s’actualitza per a corregir una gran quantitat de bugs i altres problemes de rendiment (aquí teniu l’informe detallat). The Adventures of Elena Temple també ha rebut una nova versió (la 1.1), que incorpora pantalla d’estadístiques, nova música i algunes correccions d’errors (en aquesta pàgina en podeu llegir els detalls més a fons). A continuació, tenimGorogoa, que tot i que només és una confirmació de llançament, se sap que demà rebrà una actualització que incorporarà un nou nivell per a les seves fases de puzles. I, finalment, Rocket League, que rebrà una actualització gratuïta el proper 29 de Maig anomenada “Salty Shores” que inclourà nous elements per als cotxes, esdeveniments i algunes pistes de música més. Us en deixem el tràiler aquí a sota.

 

 

 • Nintendo està restringint l’online a totes aquelles persones que estan “Hackejant” la switch, el que ve a ser un baneig en tota regla. Ja que el hackeig de la consola no es pot evitar de cap manera Nintendo ha aprofitat per fer que no puguin entrar a online.
 • EastAsiaSoft, companyia coneguda per portar a Switch jocs com Aqua Kitty UDX i Vesta, han confirmat en una entrevista que tenen més de 10 títols per a la consola híbrida de Nintendo programats per aquest 2018, i insten als/les amants dels “shoot’em-up” que es mantinguin alerta respecte les seves estrenes. Recordeu que aquí teniu l’anàlisi del videojoc Vesta.
 • Per acabar les notícies d’avui, recordem que ja teniu disponibles per a Nintendo Switch els jocs Disco Dodgeball Remix, Mega Man Legacy Collection, Mega Man Legacy Collection 2 i Runner 3.

 

Continuem demà, com sempre. Gràcies! 🙂