Avui hem aprofitat el cap de setmana per donar un “impuls” a la nostra secció “retro”. Ja heu fet una ullada a l’anàlisi del nostre redactor Tyler de Wario Land: Super Mario Land 3? Feu-ho, us agradarà! Pel que fa a les notícies, avui tenim, sobretot, detalls sobre informacions ja conegudes, com ara dates d’actualitzacions, reserves disponibles,…però també algunes estrenes i curiositats molt específiques que estem segurs que us sorprendran. Som-hi!

 

 • Avui, una única nova confirmació per a Switch: One Striker (sense data ni format de llançament confirmats). La sorpresa del dia l’ha donat el joc Unalive, que sortirà per WiiU el dia 26 d’Abril en format digital.
 • Fora de les “estrenes”, s’ha confirmat que NBA Playgrounds 2 arribarà a Nintendo Switch sense diferència alguna amb les versions de les altres consoles i plataformes. Això vol dir que inclourà tots els continguts sense fer-ne “tria” entre plataformes i es llançarà exactament el mateix dia. Una bona notícia que, per desgràcia, veient les pràctiques que es realitzen actualment, no ens hauria de sorprendre.
 • Koei Tecmo va llançar fa uns dies la versió 1.01 d’ Atelier Lydie & Suelle. Doncs bé, ja han anunciat que el 29 de Maig arribarà la versió 1.03 i, tot i que no se n’han especificat els detalls, han assegurat que polirà bastants detalls de l’aventura. N’informarem quan tinguem més informació. A més a més, tambñe fa dies que es va comunicar que Brawlout arribaria a la versió 1.3, afegint nous personatges, jugabilitats, nous objectius, correcció de bugs, captura de vídeo, i un llarg etcètera que podeu veure aquí. No en sabiem la data, però per sorpresa, ha estat llançada avui mateix!.
 • No deixen de sortir nous detalls i curiositats de Nintendo Labo: es veu que Tsubasa Sakaguchi, de Nintendo, va proposar que una de les formes i funcionalitats d’aquesta eina fos molt assemblada a Game & Watch, però finalment es va descartar. Ho veurem en un futur? Aquí teniu les seves paraules.
 • Edmund McMillen, creador de The Binding of Isaac, ha mostrat el tràiler oficial de The Legend of Bum-bo, la que serà la “preqüela” de la seva obra inicial. Barrejant els gèneres “roguelike”, puzle (tipus “Pokémon Shuffle” però amb elements del joc -monedes, bombes,…-) i RPG, es llançarà a PC i IOS a finals d’any i s’ha confirmat que arribarà a Nintendo Switch durant el 2019. Aquí en teniu el tràiler oficial.

 

 

 • Unity ja és compatible amb la captura de vídeo de Nintendo Switch. Recordem que aquest motor de ceació gràfica és un dels més usats per als desenvolupadors d’aventures “indie” i cada cop està més implementat amb la consola híbrida de Nintendo. Ho confirmava ahir Jools Watsham, de Atooi, al seu Twitter.
 • La versió física de Wolfeinstein II: The New Colossus per a Nintendo Switch necessitarà una gran quantitat d’espai lliure a la SD de la consola per tal de poder funcionar. És el mateix cas que va passar amb L.A. Noire, que el propi cartutx no podia contenir tot el joc i s’havien d’instal·lar 14GB “extra” a la SD.
 • Finalment, s’ha confirmat: Disgaea 1 Complete – Rosen Queen’s Finest Edition ja es pot reservar en territori Europeu! Teniu l’enllaç aquí, a la pàgina de NIS America: Europe Online Store.
 • Yoot Saito, creador de jocs com SimTower o Seaman, ha dit en una entrevista que fa molt temps va estar treballant amb Nintendo amb un joc per a Nintendo DS (posteriorment cancel·lat) que tenia de nom clau “Mario Motors“. No es tenia la intenció de fer un Mario Kart, si no un joc on es poguessin crear motors i comprovar-ne el rendiment. Aquí ten teniu tota la informació i entrevista.
 • Dia que passa, dia que es van descobrint més detalls de l’esperançador RPG per a Switch Project Octopath Traveler. Avui s’ha compartit la música relacionada amb dos nous personatges recentment presentats (que la teniu aquí) i s’ha actualitzat, també, el mapa del món del joc (disponible aquí).
 • Els anomenats “dataminers” han descober un detall curiós sobre Splatoon 2: es veu que dins hi havia una versió “beta” de Pirañalandia (un escenari del joc), a la que només hi van poder accedir convertint els arxius de Splatoon 2 al format del primer Splatoon. Aquí en teniu les imatges i aquí, el vídeo.

 

Tornem Dilluns i, com sempre, gràcies per passar per la web de Nintenhype!