Abans de començar l’anàlisi vull donar les gràcies a l’empresa FinalBoss Games per proporcionar-nos una còpia del joc per poder-lo analitzar.

T’agraden els jocs de puzle i de trencar-te el “coco” a cada nivell? Vesta ens ofereix un munt de nivells diferents que ens faran treure a relluir el nostre enginy.

Sota la seva estètica estil “cartoon“, trobem un joc d’aparença senzilla amb uns controls no gaire complicats però que ens faran esprémer el nostre cervell per poder anar avançat a la història.

El joc consta de 4 capítols amb 9 nivells cadascun d’ells. Només començar, un parell de fases a manera de tutorial ens situaran una mica en el que hem de fer i quins botons utilitzar. Al començament controlarem únicament la nena durant unes poques fases i després ens acompanyarà un robot anomenat Droid. No podem controlar-los als dos alhora, amb un botó podem canviar entre tots dos segons ens convingui o podem fer que la nena pugi sobre el robot per que avancin tots dos junts.

Durant els nivells, trobarem tota mena d’enemics (que podem atordir amb el robot per després prendre-li l’energia amb la nena), caixes, portes tancades, precipicis, etc. que ens complicaran cada nivell. A mesura que anem recollint energia, podrem anar obrint portes o activant plataformes movedisses per avançar al nivell.

És fàcil atrapar-se en una zona concreta i no saber avançar, però després de fer unes quantes voltes al mapa i provar coses diferents acabem donant amb la clau. Tot i això no és un joc molt complicat, però sí que juga molt amb l’assaig i error. Els 36 nivells que té el joc ens poden donar bastantes hores de joc, tot depenent de la teva destresa amb els controls.

El joc en general funciona prou bé, els temps de càrrega són raonablement bons (tampoc espectacular) però on si he notat una diferència de rendiment és al dock, on en alguns nivells tenim petites pèrdues de fps, bastant lleus i que no afecta pràcticament a la jugabilitat i que suposo que milloraran en properes actualitzacions.