La comunitat fan de Nintendo és una bèstia famèlica de contingut. És igual el que s’anunciï, quan s’anunciï i per quant s’anunciï, que sempre hi ha una quantitat incomptable de persones amb ganes de disposar de més contingut a la seva Nintendo Switch. És un fet que va a onades, que oscil·la a temporades, però que s’accentua especialment en les èpoques on se sap, històricament, que els Nintendo Direct s’acosten i que, per sort o per desgràcia, ens ampliaran l’estanteria inevitablement. És el cas, com no podia ser d’altra manera, de l’últim quart de l’any i, especialment, del Setembre, on fa gairebé una dècada que la gran N no falla i ens ofereix un Nintendo Direct que acostuma a tancar de forma rodona un període anterior ple d’èxits i grans llançaments. En aquest cas, però, la comunitat estava especialment atenta, atès que el final de cicle de la Nintendo Switch tal i com la coneixem està a les seves acaballes i era especialment interessant comprovar el seu ‘estat de salut’ fins, com a mínim, el primer trimestre del 2024. Res més lluny de la realitat: tenim contingut fins a mig any vinent! D’aquesta forma, i amb els clàssics llistats que caracteritzen aquesta mena d’articles especials de NintenhypeCat, us resumim en català tot el contingut mostrat durant els més de 40 minuts de presentació que se’ns va oferir al Nintendo Direct del 14/09/2023!

 

 

 

 

 

 

 

  • Unicorn Overlord — 8 de març de 2024 — Tràiler oficial
  • Luigi’s Mansion 2 HD — Estiu de 2024 — Tràiler oficial
  • Novetats sobre Amiibo: Zelda i Ganondorf de TOTK — 3 de novembre del 2023
  • Novetats sobre Amiibo: Noah i Mio de Xenoblade Chronicles — 19 de gener del 2024
  • Novetats sobre Amiibo: Sora de Super Smash Bros. Ultimate — 19 de gener del 2024
  • F-ZERO 99Ja disponible a l’eShop de Nintendo Switch — Tràiler oficial
  • Bandle Tale: A League of Legends Story — 2024 — Tràiler oficial