Avui dia 27 de Febrer és el Pokémon Day, i podria haver estat el dia en que GameFreak hagués anunciat un “teaser” del nou Pokémon per Nintendo Switch, pero en comptes d’això ha presentat…el que més o menys s’esperava tothom: res. Tot i així, comencem les noticies amb més “hype” que mai, ja que cada dia que passa és un dia menys per rebre un Smash per a Switch, un Pokémon, un Metorid,…i un llarg etcètera!

 • GameFreak durant el Pokémon Day ha presentat el Pikachu Talk, una versió d’Amazon Alexia y Google Home. Podrem sentir les frases icòniques d’aquesta criatura elèctrica. També ha presentat filtres per Snapchat, començant per un filtre de Bulbasur i posteriorment arribarn els filtres de Charmander i Squirtle.
 • Sabiem que Outlast apareixeria per Nintendo Switch. Avui i sense avisar a ningú, ha arribat el Outlast: Bundle of Terror, que contè el primer títol juntament amb el seu DLC Whistleblower, per un preu de 24.99€ a la eshop. En principi sabem que ha d’arribar la segona entrega, però tampoc sabem quan ho farà.
 • La desarrolladora Merge Games ha anunciat oficialment la versió física de The Coma: Recut per a Nintendo Switch. És un joc de survival horror que es llançarà aquest mes de Maig, però no se n’ha concretat el dia, tot i que la seva versió digital ja està disponible a la eShop.
 • Nintendo 3DS avui complex 7 anys. Com passa el temps…
 • JanduSoft i Norian Games han actualitzat la fitxa del popular Neonwall a la eShop de Switch per incloure el llançament del joc, que arribarà a Europa el pròxim 16 de Març.
 • Square Enix va presentar fa poc Dragon Quest Builders 2. Teniem molt poques notícies al respecte però avui s’ha confirmat que el joc tindrà mode multijugador per 4 persones, així com nous afegits “extra” com volar amb ala delta, entre d’altres. Encara no tenim data de llançament d’aquesta nova “expansió”, però és possible que surti aquest any 2018.
 • La película Pokémon: ¡Te elijo a ti! està disponible de forma gratuita a través d’internet en aquest enllaç!!
 • Demà s’actualitzarà Splatoon 2 per a Nintendo Switch, però no sabem quin contingut tindrà.
 • Podem veure un nou tràiler del Yoku’s Island Express que sortirà el segon trimestre de 2018.
 • Nintendo ens mostra en un vídeo quins joc han estat els més destacats aquest Febrer.
 • Street Figther 30th Anniversary Collection arribarà en format físic a Europa, a l’espera de més noticies.
 • Més jocs anunciats per a Switch: Wild Guns Reloaded (el dia 19 d’Abril, en format digital i físic), Zoids Wild (sense data ni formats de llançaments concretats), Windscape Toby: The Secret Mine i The Inner World: The Las Wind Monk (filtrats a la web de Headup Games sense anunci oficial, pel que la informació al respecte és nul·la) i Grid Mania (llistat pel 2 de Març a la eShop).
 • Per fi alguna bona notícia per a 3DS: de moment, i només per a Japó, Atlus ha anunciat pel dia 19 d’Abril un pack doble que contindrà els jocs Shin Megami Tensei IV i Shin Megami Tensei IV FINAL (Apocalypse). És d’esperar que no vegi la llum fora de territori nipó.

Gràcies per llegir les notícies amb nosaltres i seguim demà, últim dia del mes de Febrer!