Últim dia de Febrer i la neu envaeix Catalunya! Els servidors peten de tant en tant, el subministrament elèctric falla constantment (al menys per aquí al Pirineu-Prepirineu), la canalla no ha anat a l’escola (i la majoria dels adults tampoc han anat a treballar), les carreteres estan col·lapsades,… i bé, que us he d’explicar, si estem curats d’espants. Per sort, si alguna cosa tenim assegurada són les novetats del món Nintendo que us oferim cada dia des d’aquí. Som-hi, que tenim feina!

  • Avui s’ha compartit a la eShop d’Amèrica una demo del joc “The Alliance Alive“, que arribarà a territori occidental la setmana que ve. Aquesta mateixa demo estarà disponible a Europa a partir de demà dia 1 de Març. Els que la juguin rebran una bonificació de millora per als personatges del joc complet.
  • Ahir anunciàvem que Outlast havia arribar per sorpresa a Nintendo Switch. Doncs bé, hores més tard s’ha confirmat de forma oficial que Outlast 2 arribarà a la consola el dia 27 de Març. De moment, no hi ha notícies de que es vulgui llançar en format físic.
  • El dia 1 d’Abril arribarà a les botigues especialitzades de videojocs un pack triple dels jocs de Lego llançats per a Switch en format físic. El conjunt constarà de Lego World, Lego NinjaGo i Lego City Undercover. No s’han compartit detalls del preu que tindrà.
  • Més llançaments per a Switch: TurtlePop: Journey to Freedom (en digital el dia 9 de Març), 2064: Read Only Memories (el dia 5 d’Abril a la eShop), WorldNeverland: Elena Kingdom (el 15 de Març en digital), Guilt Battle Arena (en digital el dia 1 de Març), Achtung! Cthulhu Tactics – The Forest of Fear (sense data de llançament ni formats especificats), Real Bout Fatal Fury (de NeoGeo, per Dijous de la setmana que ve a la eShop), Spintires: MudRunner (encara en desenvolupament), The Men of Yoshiwara: Ohgiya (a la eShop japonesa la setmana que ve) i Islabomba (no està confirmada la data de llançament ni el format). Per la seva banda, The Trail: Frontier Challenge ha aparegut avui a totes les eShop del globus per sorpresa, així que ja es pot adquirir.
  • Segons una informació que de moment ha de ser considerada com a “rumor“, Bandai Namco no seria la companyia responsable del desenvolupament de Metroid Prime 4. Recordem que aquesta informació va ser “compartida” per Eurogamer, notícia que avui Easy Allies, visitant el perfil de LinkedIn de l’empresa, ha desmentit gairebé de forma absoluta. Us mantindrem informats/des.
  • 3DS cada vegada s’enfonsa més en l’oblit i el pròxim tancament dels repetidors del servei de StreetPass a Japó no li augura un futur massa brillant. Recordem que aquest servei era el que permetia creuar-se amb gent del carrer per tal “d’adquirir” el seu Mii a la consola i utilitzar-lo en un seguit de minijocs, així com per aconseguir monedes que s’utilitzaven a la pròpia aplicació.
  • Atooi llançarà el pròxim dia 6 de Març una campanya a Kickstarter per tal de que el seu joc Chicken Wiggle Workshop pugui veure la llum a Nintendo Switch. Esperem que aconsegueixin el seu objectiu.
  • Amazon Espanya ha llistat Mario Tennis Aces per al dia 22 de Juny. Estarem atents/es per si es confirma alguna cosa de forma oficial.
  • Nintendo ha eliminat el sistema de puntuació dels jocs que va incorporar a la seva pàgina web Americana: no ha durat ni una setmana de forma activa. Es desconeixen les causes d’aquesta “marxa enrere”.
  • Recordem els jocs que podeu adquirir des d’avui (a part de l’Outlast que va sortir ahí de forma inesperada): The Final Station, Air Hockey i Bridge Constructor Portal. Tots a la eShop de Switch i “lleugers” per tal de tancar el mes i començar el següent de forma implacable.

Gràcies i a per un Març que es preveu força mogut!