Sigueu benvinguts i benvingudes, una setmana més, al recull setmanal de Nintenhype! Com sempre, aquí trobareu les notícies destacades de la setmana del món Nintendo en format breu, ordenats de forma cronològica per a que us sigui més fàcil i directe conèixer totes les novetats que han anat apareixen durant la setmana. Comencem!

Dilluns, 05/02/2018 – Fa dies que ronda per la xarxa, però cada vegada agafa més força un “leak” (una filtració) penjada a la pàgina/tauler 4chan sobre els pròxims llançaments de Nintendo. La majoria acostumen a ser falsos i, lògicament, sorgits arrel dels desitjos dels usuaris, però la persona que va compartir aquesta informació va ser el/la que a mitjans l’any passat va “encertar” amb un 90% de fiabilitat els llançaments de tota la resta del 2017, pel que la probabilitat de que els rumors siguin certs és molt alta. Us deixo la imatge per a que jutgeu vosaltres mateixos/es.

Dilluns, 05/02/2018 – Avui és dia de filtracions i rumors, cosa que agrada a tot l’equip de Nintenhype i crec que a tots/es vosaltres. Primerament, tenim notícies de que Frictional Games té intencions de portar la saga “Amnesia” a Nintendo Switch (amants del terror, esteu molt d’enhorabona si s’acaba confirmant), i també de que l’equip Fireproof ha parlat del seu interès a que la saga The Room vegi la llum a la consola híbrida de Nintendo. Si no en teníeu prou, un nou rumor apunta a que Call of Duty Black Ops 4 arribarà a Switch, així com el joc indie Iconoclasts i el “sensual” HuniePop (que lògicament, tindrà censura obligada si acaba arribant), una espècie de Tetris del qual crec que no cal especificar l’objectiu, que som una comunitat destinada a tots els públics. Amb dir que serà “parent” de Nekopara és suficient. El que sí que està 100% confirmat és que l’indie The Liar Princess and the Blind Prince el prodreu trobar ben aviat a la eShop de Switch, però sense data confirmada, de moment. També tenim confirmació oficial per part de CyberConnect2 de que els jocs Fuga, Tokyo Ogre Race i Cecile, tot i que no tenen data de llançament concreta, arribaran a la consola híbrida de Nintendo a través de la eShop.

Dilluns, 05/02/2018 – Atenció a tots els interessats en l’edició especial de Bayonetta 1+2 anomenada “Non-Stop Climax Edition”, perquè Nintendo acaba de confirmar que una vegada esgotades, la seva reposició serà inexistent, especialment les edicions en que el primer Bayonetta sortirà en format físic (és a dir, edicions especials de tots els continents excepte Europa, com sempre). Si us interessa i no teniu reserva feta, recomanem que la realitzeu com més aviat millor. Especial cura amb les edicions Americanes i Japoneses: les reserves tripliquen el seu preu inicial de 79,99 euros. Aneu amb ull amb l’especulació.

Dilluns, 05/02/2018 – Brawlout, que ja va sortir en digital a Switch el Setembre de l’any passat, arribarà aquest Maig a la mateixa consola en format físic.

Dimarts, 06/02/2018 – Els rumors no dormen ni deixen d’aparèixer. Avui ens despertem amb una “filtració” sobre el Pokémon que ha d’aparèixer a Switch entre finals de 2018 i 2019 i del qual es desconeix absolutament tot. Segons el “leak”, aquest nou món serà totalment en alta resolució tres dimensions; l’estil serà “cel-shading”; la pantalla tàctil tindrà especial protagonisme, així com algunes parts de la interfície d’usuari, que estaran animades; i, el més curiós, es que tindrà alguna forma de comunicació “peer to peer”.

Dimarts, 06/02/2018 – Més rumors: una “insider” de Nintendo ha preguntat per Twitter quins jocs els agradaria als usuaris que apareguessin a Switch. Una persona li va respondre amb una impressionant llista i, inesperadament, l’ “insider” va respondre que “alguns d’ells” arribaran 100% segur a la consola híbrida de Nintendo. Us deixo la llista i jutgeu vosaltres mateixos/es: Dragon Ball Fighter Z, Digimon Cyber Sleuth, Fallout 4, Injustice 2, Tekken, Nier Automata, Persona 5, Final Fantasy XIV, Tomb Raider, Resident Evil 7, GTA V, South Park. Llista per somniar.

Dimarts, 06/02/2018 – Noves confirmacions de jocs que sortiran a Switch, aquesta vegada 100% oficials. WorldNeverland arribarà durant la Primavera en format digital, mentre que ja tenim data aproximada de sortida de Dragon Quest XI i Project Octopath Traveler: arribaran després de l’Abril.

Dimarts, 06/02/2017 – I a finals del dia va sorgir un altre rumor (tranquils/es, que fins a l’E3 tots els dies seran igual): la possibilitat de que Crash Bandicoot: N’Sane Trilogy pugui veure la llum a Switch. Estarem atents/es per si sorgeix qualsevol confirmació oficial.

Dimecres, 07/02/2018 – Vam anar a dormir amb rumors i ens aixequem…amb nous rumors, com és lògic. Personalment, aquest em fa especial il·lusió i em provoca el “hype” que ens caracteritza: Han sortit notícies de que Bandai Namco estaria desenvolupant un nou Ridge Racer (anomenat “Ridge Racer 8”) en exclusiva per Switch i que serien els responsables de part de la creació de Metroid Prime 4.

Dimecres, 07/02/2018 – Noves confirmacions (ara sí, oficials) de llançaments a Switch: Pillars of Eternity (a finals d’any, en digital), Liar Princess (a Japó el 31 de Maig, en digital, sense confirmació de data a altres territoris), Smoke and Sacrifice (en digital, a finals d’any) i SteamWorld Dig 2 (en format físic, a Amèrica i Europa sense data especificada). Per altra banda, els desenvolupadors de Tooth And Tail estan intentant que el seu joc surti a la Switch, pel que no seria extrany que en les pròximes setmanes sortissin noves notícies sobre el tema. A més, PayDay 2 ja es pot “precarregar” a la eShop Europea (recordeu que es descarrega sencer -9,8GB- a la consola i el dia de llançament oficial es realitza una actualització que permet jugar-hi).

Dimecres, 07/02/2018 – Nintendo Switch ja triplica el nombre de llançaments en el mateix període de WiiU en tant sols un any (i poc més) de vida. Una gran notícia que només fa que confirmar l’èxit de la consola i l’autèntic desastre que va suposar la “germana gran” de Wii.

Dijous, 08/02/2018 – Estem a meitat de setmana i els llançaments per Switch no s’aturen: Old Man’s Journey i Dear My Abyss (en digital, el dia 20 de Febrer), Billiards (en digital, dijous de la setmana que ve), Mesmer (sense data ni format concretats), Coffin Dodgers (en digital sense data concreta, només se sap que sortirà durant l’any), Layers of Fear Legacy (a la eShop el 21 de Febrer), Fatal Fury 3 (de NeoGeo, que arribarà la setmana que ve a la eShop), Guilt Battle Arena (a finals de mes, en digital), Aqua Kitty UDX (en digital i sense data, però ha aparegut llistat per al 15 de Febrer), Gate of Doom (de Data East, el 15 de Febrer, en digital), Samurai Aces (a la eShop japonesa durant la setmana que ve) i Detention (un fantàstic joc de terror que veurà la llum a Switch en format digital el dia 1 de Març).

Dijous, 08/02/2018 – Les companyies sembla que s’hagin posat d’acord per llançar actualitzacions pels seus jocs el mateix dia. Sense anar més lluny, Voez s’ha actualitzat a la versió 1.4; Brawlout a la versió 1.1.0; i Rocket League a la versió 1.41. La de Brawlout, especialment, estava molt demandada pels usuaris i ha complert totes les seves expectatives.

Dijous, 08/02/2018 -Ha sortit la notícia de que apareixerà un “Harvest Moon” per a vàries plataformes anomenat “Harvest Moon: Light of Hope”. A Nintendo Switch s’anomenarà “Harvest Moon: Light of Hope Special Edition”. No s’han detallat les característiques ni el format d’aquesta “Special Edition”, però tenint un preu base de 39,99 euros, tot fa apuntar a una versió física amb quelcom afegit “extra”. Estarem atents/es.

Dijous, 08/02/2018 -Parlàvem fa uns dies sobre que a Switch arribarien alguns jocs “picants” amb temàtica Anime. Doncs bé, a un d’ells, Gal*Gun 2 (bàsicament, es tracta de “disparar” amb cors a joves universitàries per tal de “conquistar-les”) se li ha negat la venta a Alemanya: no ha superat la famosa “qualificació per edats”. Curiosament, un títol de la mateixa saga, Gal*Gun Double Peace, fa poc sí que es va posar a la disposició dels usuaris. Un tema estrambòtic que no deixa de considerar-se com a ridícula censura.

Dijous, 08/02/2018 – Notícia important: segons comunica Nintendo a la seva web oficial, ben aviat (a principis de Març) es podran utilitzar els punts d’or de My Nintendo per “pagar” jocs de la eShop.

Divendres, 09/02/2018 – Llançaments i més llançaments per a Switch. Es confirmen The Snack World Trejarers World (12 d’Abril a Japó), Gunbird (que va desaparèixer de la eShop de repent i ja es pot tornar a obtenir), Disc Jam (bé, va sortir el dia 8), At Sundown (durant la Primavera en digital), Lone Wolf (en digital el 16 de Febrer), Magical Drop 3 i Sengoku 2 (de NeoGeo, durant aquest mes de Febrer), Bear With Me (durant el segon trimestre de 2018), Dragon Sinker (a la eShop el 22 de Febrer a Europa), Wanderjahr TryAgainOrWalkAway (en digital el 15 de Febrer), Victor Fran Overkill Edition (llistat per aquest Estiu, i sortirà en format físic i digital), Bridge Constructor Portal (en digital el 28 de Febrer), Flipping Death (en físic a Amèrica i Europa però sense data concreta), Legend Of Kay Anniversary (sense data -durant aquest 2018- i sense format especificats), Monster Boy and the Cursed Kingdom (en físic -només en territori nord americà- i en digital durant l’estiu) i Superola and the Lost Burguers (a Switch el 22 de Febrer sense format especificat). A més, tinyBuild ha confirmat anunciarà sis nous jocs durant la setmana que ve. Una autèntica bogeria.

Divendres, 09/02/2018 – Us recordem que des d’avui mateix està a la venta el joc Dragon Quest: Builders.

Divendres, 09/02/2018 – South Park: Fractured but Whole pot haver estat confirmat (“sense voler”) per a Nintendo Switch, ja que Amazon Mèxic ha llistat el producte entre els seus pròxims llançaments.

Dissabte, 10/02/2018 – Es nota que les companyies confien i volen explotar el gran èxit d’Switch perquè no hi ha dia en que no es confirmin, com a mínim, 5 jocs nous per a la consola, ja siguin en format digital (la gran majoria) o en físic. Avui tenim confirmació dels jocs Hello Neighbor (sense data i en format físic), Penny-Punching Princess (a Europa el 30 de Març en format digital), Labyrinth of Refrain (a finals del 2018, sense format especificat), Happy Birthdays (en format fíc però sense data concretada) i Fallen Legion Rise to Glory (l’1 de Juny a Europa, en format físic).

Dissabte, 10/02/2018 – Confirmació d’algunes edicions “especial” que podrem trobar pròximament: Brawlout Signature Edition (que encara no se sap què portarà), Touhou: Genso Wanderer Reloaded Special Edition (que ja es pot reservar i observar-ne el contingut aquí), Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk Limited Edition (igual que l’anterior, la podeu observar i reservar aquí) i The Longest Five Minutes Limited Edition (que recordeu que surt a la venta divendres dia 16 i, per desgràcia, la seva edició especial s’ha esgotat). A més, segons NIS America, Ys VIII: Lacrimosa of Dana tindrà una gran quantitat de contingut extra el dia del seu llançament, a part de comentar que els primers compradors mundials obtindran tres cartes col·leccionables i un mapa que es converteix en pòster.

Dissabte, 10/02/2018 – Segons ha confirmat la pròpia Nintendo, seran ells mateixos els que s’encarreguin de la distribució de la versió física de Dark Souls: Remastered per a Switch a tot el territori Europeu, tal i com va ocórrer amb Doom o Skyrim per a la mateixa plataforma. Mala notícia per als que esperen una baixada del seu preu a curt termini per tal de poder-los adquirir sense que els sagnin les butxaques (tot i que recordem que Dark Souls: Remastered està garantit que valdrà 40 euros el mateix dia de llançament).

Dissabte, 10/02/2018 – Grandiosa notícia per a tots els amants de Doom per a Switch: fa escassos minuts s’ha confirmat que durant aquest Febrer es llançarà una actualització per corregir tots els “bugs” del joc, com ara la pèrdua sobtada de l’àudio durant les partides, algunes correccions als menús i altres elements que no s’han especificat. Tant aviat tinguem noves notícies, us les farem saber.

Diumenge, 11/02/2018 – Diumenge no s’acostumen a saber novetats sobre el món Nintendo, pel que aprofitem per recordar els llançaments de la setmana en la que ens endinsem. Monster Energy Supercross, Owlboy i The Fall Part 2: Unbound estaran disponibles Dimarts dia 13 de Febrer. Aqua Kitty UDX, Gate of Doom, NeoGeo Fatal Fury 3, TorqueL i Xeodrifter: Special Edition, el Dijous dia 15 de Febrer. I, per Divendres dia 16, tindreu disponibles Bayonetta 1+2 (edició especial “Climax” inclosa), Fe i The Longest Five Minutes (també amb la seva edició especial).

Moltes gràcies per llegir-nos i ens veiem el pròxim Diumenge!