Enderroca al malvat imperi i torna el poder de sushi al món a Sushi Striker: The Way of Sushido

 


Un nou vídeo ens revela més informació sobre aquest colorit, esbojarrat i addictiu joc d’acció i puzles, que es llança el 8 de juny per a Nintendo Switch i la família Nintendo 3DS

 

Es va donar a conèixer a la fira E3 2017 i ja està gairebé entre nosaltres. Sushi Striker: The Way of Sushido és un frenètic joc d’acció i puzles que arribarà a Nintendo Switch i la família de consoles Nintendo 3DS el 8 de juny de 2018. Com a aperitiu, avui s’ha publicat un nou vídeo del joc titulat Sushi Striker: The Way of Sushido – Versió Karaoke del tema principal, que mostra el gust addictiu que impregna el joc, el seu univers i els seus personatges, per no parlar de l’enganxós tema d’obertura, que té tot el potencial per convertir-se en un clàssic dels karaokes.

Però, ¿de què va el joc? El món de Sushi Striker: The Way of Sushido està dominat pel sinistre Imperi, que controla el consum de tot el sushi (el major menja que algú pot imaginar) amb mà de ferro, i en la repudiada República no hi ha possibilitat de consumir ni una sola peça. La història comença amb un heroi o heroïna que respon al nom de Musashi, habitant de la República, sense pares, amb un estómac buit però un cap ple de somnis, uns somnis en els que la fam no existeix i els nens de tot el món poden delectar-se amb el sushi. Als afores de aquest petit llogaret de la República, Musashi es troba amb un guerrer errant dels que es coneix com “llença-plats de sushi”, que li descobreix un nou món de sabors i possibilitats, i posa en marxa la cinta transportadora que desembocarà en una gran aventura.

Els jugadors es trobaran amb un variat elenc de personatges al llarg del viatge de Musashi per aquest vibrant món de fantasia d’estil anime, entre ells, el seu némesis, Kojiro el abusador ploramiques, el vigorèxic General Imperial Kodiak, o la bella i solitària assassina del sushi, Celia. És hora d’alliberar al món de l’opressió de l’Imperi sobre el sushi del món, i per a això Musashi també tindrà aliats com la guerrilla del Front d’Alliberament del Sushi, encara que el seu líder, Massa, no sembla de fiar … El viatge d’un heroi , humor, passió pel sushi i combats com mai s’havien vist abans donen lloc a una aventura sense igual, amanida amb una característica estètica i una narrativa fresca com el peix del millor sushi.

 

 

Així com els samurai errants es batien en duel entre ells en el Japó medieval, els llença-plats de sushi lluiten cara a cara en el món de Sushi Striker: The Way of Sushido. Les batalles d’aquest joc es lliuren entre dos oponents, cadascun d’ells té tres cintes transportadores de sushi, i una setena cinta compartida al centre. Seleccionant un plat de sushi i enllaçant amb altres del mateix color, es creen cadenes amb piles de plats buits, que després són llançades al rival, fent un dany que minva la seva barra d’energia fins que un dels dos oponents buida la barra del seu enemic per alçar-se amb la victòria. El dany que fa cada pila de plats depèn de la mida de la pila i del color dels plats utilitzats, però existeixen diversos modificadors que poden augmentar o reduir l’efectivitat dels atacs del jugador. L’acció és frenètica, però hi ha un punt de profunditat estratègica que es fa patent quan es dominen les accions bàsiques.

Com en tota epopeia, el sobrenatural no ha de ser subestimat, i els genis del sushi tenen un paper fonamental en Sushi Striker: The Way of Sushido. Es tracta d’unes criatures divines que tenen el poder de portar el sushi al món. Sí, sushi IL LIMITAT. En crear un vincle amb un llença-plats de sushi, els genis de sushi poden utilitzar les seves habilitats especials per crear diversos efectes en combat. Musashi té una trobada a començament de l’aventura amb el poderós i llegendari geni del sushi, Jinrai, qui immediatament es convertirà en un inestimable aliat. Però no passarà molt temps fins que Musashi es vincula amb altres genis del sushi -hi ha més de 50, i molts d’ells poden evolucionar en poderoses noves formes-, i fins a tres genis del sushi poden ser equipats per utilitzar les seves habilitats en combat, així de planejar una bona estratègia en base a les diferents habilitats serà clau per sortir victoriós.

 

 

Els aspirants a ser el millor “llença-plats” de sushi estaran encantats en saber que el camí del Sushido no és un viatge estrictament solitari, i és que les dues versions del joc tenen opcions de combat multijugador local i en línia *. La versió de Nintendo Switch també permetrà compartir els Joy-Con com qui comparteix una ració de sushi, per jugar on vulguis, com vulguis i quan vulguis per comprovar qui és el mestre i qui l’aprenent amb una sola consola Nintendo Switch i una sola targeta de joc.

Sushi Striker: The Way of Sushido és el joc d’acció i puzles més frenètic i estratègic que té lloc sobre una cinta transportadora de sushi, i estarà disponible el 8 de juny de 2018 per Nintendo Switch i la família de consoles Nintendo 3DS.

 

Nota: * Es requereix una connexió a Internet per al joc en línia. Es requereix el registre i enllaç d’un Compte Nintendo i l’acceptació de la política de privacitat i l’acord del Compte Nintendo. Els serveis en línia requereixen un Compte Nintendo. A partir de setembre de 2018, alguns serveis en línia requeriran una subscripció de pagament. El servei en línia de pagament pot estar limitat depenent de la localització. Fes clic aquí per conèixer més sobre la subscripció de pagament Nintendo Switch Online.

 

Més informació:

http://www.nintendo.es / http://nintendo.es/sushistriker / https://www.nintendo.es/nintendoswitch

https://twitter.com/nintendoes / https://www.facebook.com/NintendoES

https://www.facebook.com/NintendoSwitchES / http://www.youtube.com/NintendoES

https://instagram.com/nintendoes/ / https://www.instagram.com/NintendoSwitchES