Avui és dimecres i queda un dia menys per l’E3. Com sempre, setmanes abans d’un dels esdeveniments més importants del sector, les notícies, presentacions i rumors van a “saco”, però no patiu, perquè com sempre, des de l’equip de NTH us portem les notícies al dia. Com sabeu i ahir vam comentar, les notícies i rumors sobre Pokemon no paren de créixer aquesta darrera setmana, són moltes les fonts que ens comenten que podríem veure el joc abans del E3. Haurem d’esperar. Benvinguts/des i comencem:

 

 • Gràcies al compte de Twitter de Nintendo Japó, sabem que els japonesos després del E3, podran jugar al Smash durant algunes de les fires realitzades en el país nipó, les fires on és podran jugar els jocs van des del 17 de Juny fins al 22 de Juliol. No sabem la data del joc, però si surt a finals d’anys seria un èxit poder jugar-lo al saló del manga.
 • Arriba una actualització a Pokkén Tournament DX per a Nintendo Switch, la versió és 1.3.1 i ajusta alguns desequilibris d’alguns dels personatges.

 

 

 • Level 5 anuncia Layton‘s Mystery JourneyKatrielle and the Millionaires Conspiracy DX per a Nintendo Switch, és un joc que va sortir per a Nintendo 3ds, i que va tenir una bona crítica, per ara només tenim confirmada la data a el Japó, sortirà el dia 9 d’agost.

 

 

 • Atsushi Inaba, un dels principals productors de la companyia Japonesa de Platinum Games, ha confirmat que estan treballant amb alguns títols sense confirmar. Haurem d’esperar una mica més per poder veure les novetats. Podria ser que durant la celebració de l’E3 Platinum Games mostrés alguna cosa?
 • Bethesda promet que el seu E3 serà el millor realitzat fins el moment. La companyia ha estat una de les 3rd Parties més importants per a Nintendo Switch, esperem que durant l’esdeveniment més gran del món del videojoc hi hagi alguna sorpresa.

 

 

 • Inti Creates realitzarà aquest vespre un retransmisió en directe que es realitzarà a través del seu canal de Twitch. Veurem informació sobre el Bloodstained: Curse of the Moon, Luminous Avenger iX i contingut descarregàble sobre el Gal Gun 2.
 • WWE 2K18 s’actualitza a la versió 1.0.4 per a Nintendo Switch, tot i això, no actualitza en absolut la jugabilitat d’aquest, simplement afegeix personatges.
 • El catàleg europeu de My Nintendo s’actualitza amb noves recompenses incloent un tema de Mario per a Nintendo 3DS i algun descompte “extra” en alguns dels seus jocs digitals.
 • Ja està disponible el tràiler que vam veure de Mario Tennis Aces, explicant el contingut del videojoc, li donareu una oportunitat?

 

 

 • Kongregate i Duble Stallion llançaràn per a Nintendo Switch el Speed Brawl, que estarà disponible per a la consola aquest estiu, tot i que no han comentat data exacta.
 • Els dominis de Pokémon Let’s Go! Pikachu / Eevee han estat registrats per la mateixa companyia que ha regitrat altres dominis de Pokémon. CSC Corporate Domains apareix com la encarregada de registrar aquests dominis, estiguem atents/es a les notícies, ja que un anunci així pot fer saltar la banca.
 • Per fi tenim data del Okami HDsurtirà el 9 d’Agost a el Japó i tindrà una edició normal i una coleccionista, encara no tenim més detalls sobre aquesta, però estigueu atents. La data europea s’ha confirmat el 9 d’Agost també.

 

 

 • ENP Games, ha anunciat el seu primer joc per a Nintendo Switch, Mecha Storm, surtirà la pròxima setmana per a Nintendo Switch i ho farà de forma exclusiva.
 • Tin Man Games ha adaptar la serie de llibres d’aventures de Fighting Fantasy en videojocs, i la primera entrega és The Warlock of Firetop Mountain, que ha estat confirmat per a Nintendo Switch. Aquí teniu el tràiler del videojoc.
 • Lost Sea, desarrollat per Eastasiasoft, confirma el llançament per a Nintendo Switch amb format digital. És un jioc d’acció i d’aventura dins del Triangle de les Bermudes i haurem de buscar la forma de sortir-ne vius. Aquí us deixiem el Tràiler.
 • La setmana que ve tenim Neo Geo, Hamster llançarà el Top Players Golf  i Ikki. Estaràn disponible a la eshop com sempre.
 • Deadalic Entretainment ha ens ha confirmat la data del llançament del seu State of Mind, teniu tota la informació a la nota de premsa.

Com sempre, desitjar-vos un bon vespre i recordar que avui és dimecres i juguem al MK8D amb tota la comunitat, a les 22.30 en directe pel canal de Youtube.