Estrenem nou sorteig! En aquesta ocasió, us oferim una de les aventures més estrambòtiques que veu la llum a Nintendo Switch després del seu llançament a PS4 i Steam: Suicide Guy. Fem un resum per veure què us trobareu si sou l’afortunat/da que rebrà una “key” per aquest joc de forma gratuïta gràcies a NintenhypeCat:

 

Suicide Guy és un videojoc realment cridaner i diferent. De fet, les trames que segueix són realment originals i variades, la qual cosa es deu al fet que es desenvolupen en l’univers oníric dels somnis del protagonista. En aquest sentit, aquests són realment estranys i, en general, persegueixen salvar els seus éssers estimats.

Un joc de puzles i acció en primera persona

Suicide Guy és un videojoc trencaclosques que es desenvolupa des d’una perspectiva en primera persona. En aquest sentit, hauràs d’assumir el paper d’un home fornit i tranquil que, quan dorm, és incapaç de despertar i que en els seus somnis es veu immers en infinitat d’aventures. La teva tasca, com no, serà la d’ajudar a que arribin a bon port i pugui sortir. En total, aquest títol es compon de 25 nivells diferents. Cadascun d’ells representa un somni del protagonista. Recollir i llançar objectes, activar mecanismes i, en moments determinats, deixar anar un rot, són algunes de les coses que hauràs de fer perquè tot acabi bé.

Condueix, molesta i crida l’atenció

A Suicide Guy també hauràs de conduir cridaners vehicles i podràs molestar criatures que només viuen en els somnis del protagonista. En funció de la situació en què et trobis i del repte que se’t proposi, hauràs de fer servir tota la teva capacitat per resoldre els enigmes i portar a bon port els trencaclosques”

 

Doncs si voleu optar a obtenir Suicide Guy de forma totalment gratuïta per a la vostra consola Nintendo Switch, és tan fàcil com ser seguidors/es nostres a Twitter i fer RT al tuit del sorteig (aquest d’aquí) i el proper dia 05/05/2018 en direm el guanyador/a! Aquest/a es triarà a través de l’eina “The Competition Agency”, una pàgina online que s’encarrega de triar un nom aleatori d’entre totes les persones que compleixin les condicions per entrar al sorteig (és aquesta pàgina d’aquí). No s’acceptaran, en cap moment, les anomenades “mencions” al tuit. És a dir, que totes aquelles persones que comentin sota el tuit o que el citin no entraran dins el sorteig. Per acabar, us deixem amb el tràiler del joc. Molta sort a tots i a totes!

 

 

ACTUALITZACIÓ: Ja tenim aquí el guanyador/a del joc! Moltes felicitats!