16 nous Nindies destacats en el nou vídeo ‘Indie Highlights’ arribaran a Nintendo Switch


Roba la massa corporal dels teus enemics a Morphies Law, defensa el teu regne a Bad North, i construeix la teva pròpia penitenciaria a Prison Architect, tots ells disponibles des d’avui a Nintendo Switch!

 

En el nou vídeo Indie Highlights publicat avui al canal de YouTube de Nintendo Espanya, s’ha mostrat una selecció de jocs de desenvolupadors independents que arribaran a la Nintendo eShop de Nintendo Switch en un futur proper. En un futur immediat, en algun cas! Els/les usuaris/es de Nintendo Switch que busquin varietat en les seves col·leccions de jocs tenen molt que apuntar, com el shooter multijugador Morphies Law, l’aventura de plataformes Monster Boy and the Cursed Kingdom, o els puzles trenca-neurones de Baba Is You. El creixent catàleg d’indies de qualitat de Nintendo Switch ofereix alguna cosa per a tot tipus de paladars i pressupostos. A continuació, un repàs a tots els jocs destacats al vídeo Indie Highlights d’avui. Si us interessa, podeu fer clic sobre les imatges del joc per veure’n el tràiler específic.

 • Morphies Law, de Cosmoscope: Disparem per créixer! ‘Creixem per guanyar! Prepara’t per a l’acció massiva “morphijugador” de Morphies Law, un shooter per equips realment únic en el qual la teva grandària afecta les teves habilitats, però ser més gran no sempre és millor. Juga multijugador en línia en equips de 4 contra 4 i fins a 8 persones en mulitjugador local, amb joc offline contra bots. Crea les teves pròpies armes i personalitza al teu morphie. Juga com vulguis, fins i tot amb apuntat per control de moviment. Morphies Law promet una experiència de shooter completament nova quan es llanci a la Nintendo eShop de Nintendo Switch aquesta mateixa tarda (20 d’agost a les 19:00 hora catalana).

 

 

 • Bad North, de Raw Fury: El Rei ha caigut a les mans dels invasors Víkings. Has d’alçar-te i ocupar el seu lloc per liderar la defensa de la teva llar en aquest roguelike tàctic en temps real que et desafiarà i et farà triar les estratègies i els teus guerres amb molta cura. Amb un atractiu estil visual i unes mecàniques de joc accessibles per a jugadors/es inexperts/es (encara que amb molta profunidad tàctica), Bad North arriba avui a Nintendo Switch com una exclusiva temporal. La invasió Víking ja és aquí. Resistiràs la seva escomesa?

 

 

 • Prison Architect: Nintendo Switch Edition, de Double Eleven i Introversion Programari: Aquest joc de construcció i gestió de presons guanyador d’un BAFTA ja està disponible per descarregar a Nintendo Switch. Vigila els teus presidiaris construint una presó segura, tenint cura de les seves necessitats perquè mantinguin la seva salut i puguin rehabilitar-se i ser membres productius de la societat. Però compte, els presos també són persones, i si els tractes malament pot ser que la cosa acabi en un motí. Prison Architect: Nintendo Switch Edition és una edició de luxe que inclou les dues populars expansions: All Day and Night i Psych Ward, que augmenten el nivell de desafiament amb nous alcaids i mapes, així com un nou tipus de criminal dement que requereix més mesures de seguretat. El DLC Escape Mode que dóna la volta al guió i posa al/la jugador/a en la pell d’un pres a la recerca de la fugida segueix cavant seu túnel amb l’objectiu de sortir a Nintendo Switch durant aquest estiu.

 

 

 • The Gardens Between, de The Voxel Agents: En aquesta surrealista i original aventura de puzles l’objectiu és guiar dos inseparables amics a través d’una sèrie de misteriosos vergers. La peculiaritat aquí està en que el/la jugador/a no fa anar als personatges, sinó que manipula el temps. Causa i efecte són a voluntat del/la jugador/a que haurà de esprémer les neurones per resoldre endevinalles mentre es desenvolupa una narrativa onírica. The Gardens Between arribarà a Nintendo Switch el 20 de setembre, i ja es pot precomprar des de la Nintendo eShop.

 

 

 • Windjammers i Windjammers 2, de DotEmu: La barreja perfecta de joc esportiu i de lluita amb el estilàs dels ’90, el mític Windjammers, torna triomfalment a Nintendo Switch el 23 d’octubre. És més, una seqüela completament nova, Windjammers 2, arribarà el 2019.

 

 

 • Monster Boy and the Cursed Kingdom, de FDG Entertainment: La mítica saga torna amb magnificència amb una nova aventura! Monster Boy and the Cursed Kingdom pren el millor de la clàssica saga Wonder Boy in Monster World per portar una aventura de plataformes fresca i moderna plena de canvis de formes, música memorable i una impressionant animació dibuixada a mà. Desencadena el teu monstre interior en qualsevol lloc a partir de l’arribada del joc a Nintendo Switch, el proper 6 de novembre.

 

 

 • Moonlighter, de 11bit studios i Digital Sun: Posa’t a la pell d’un intrèpid botiguer amb el somni de ser un heroi a Moonlighter, un RPG d’acció amb elements roguelike en què hauràs d’estar alerta per cuidar el teu negoci, no només amb la espasa, sinó literalment, ja que has de portar la teva pròpia botiga a bon port. Arribarà a Nintendo Switch aquesta tardor.

 

 

 • Children of Morta, de 11bit studios i Dead Mage: Pica als interminables hordes d’enemics en aquest roguelike guiat per la narrativa, que pot ser jugat en solitari o en cooperatiu. Experimenta el que se sent en ser part d’una família d’herois que busquen defensar el seu llegat i als seus familiars. Children of Morta arribarà a Nintendo Switch a principis de 2019.

 

 

 • This War of Mine, de 11bit studios: No tots els que lluiten en una guerra són soldats. En aquest estremidor joc de supervivència basat en fets reals, no jugues com un soldat d’elit, sinó com un grup de civils que intenten sobreviure en una ciutat sota setge. Porta fins al límit la teva presa de decisions i la teva resistència emocional en This War of Mini, que arribarà a Nintendo Switch al novembre.

 

 

 • Streets of Rogue, de tinyBuild: Streets of Rogue és l’únic mega-joc del món que combina elements de RPG, roguelike, acció, sigil, shooter i lluita, i arribarà a Nintendo Switch aquest hivern incloent cooperatiu per fins a quatre jugadors/es i millores exclusives. Tria el teu favorit dels 20 personatges disponibles per a lluitar, infiltrar i arrasar en el teu camí cap a la victòria a través de ciutats generades aleatòriament en una experiència de rejugabilidad il·limitada.

 

 

 • Everspace: Stellar Edition, de ROCKFISH Games: Dispara, construeix i recol·lecta en aquest frenètic shooter especial per a un jugador que combina elements roguelike amb un apartat visual límit de gamma i una captivadora història completament interpretada amb veus. Everspace: Stellar Edition conté el joc principal complet i l’expansió Encounters, i arribarà a Nintendo Switch al desembre.

 

 

 • Baba Is You, de Hempuli: Aquest joc de puzles únic i enrevessat et permet canviar les regles del joc sobre la marxa, generant interaccions sorprenents. Un disseny de joc fresc i que donarà molt que pensar és part del que oferirà Baba Is You quan arribi a Nintendo Switch aquesta tardor.

 

 

 • Slay the Spire, de Humble Bundle: Si vols ascendir fins al capdamunt de la Espira hauràs de ser savi/a a l’hora d’escollir les teves cartes. Aquesta fusió de la construcció d’una baralla d’un joc de cartes i RPG roguelike és tot un èxit a PC, i ara està de camí a Nintendo Switch, on es llançarà a principis del 2019.

 

 

 • Night Call, de Raw Fury: El temps vola i el mesurador no deixa de córrer. Night Call és un joc de recerca d’estètica noire ambientat a París, en el què caldrà buscar un equilibri entre els rols de detectiu i taxista. Podràs guanyar el sufient com per pagar les factures mentre arribes al fons d’un misteriós assassinat? Descobreix-ho quan Night Call arribi a Nintendo Switch a principis de 2019.

 

 

 • Terraria, de 505 Games / Re-Logic: Cava, lluita, explora i construeix! El món està en el palmell de la mà en Terraria, un joc d’acció barrejat amb el sabor de l’aventura clàssica i la llibertat d’exploració i creació d’estil sandbox. Arribarà a Nintendo Switch al 2019.

 

 

Els/les amants dels indies tenen encara més bones notícies, ja que serà possible comprar codis de descàrrega de nombrosos Nindies en determinades botigues. Els codis estaran disponibles en botigues online i físiques de tot Europa des d’avui mateix, i un cop comprats poden ser fàcilment canviats des de la Nintendo eShop o des del web de bescanvi de codis de Nintendo. La primera tanda d’indies disponibles com a codi de descàrrega en botigues inclou els següents: Celeste, de Matt Makes Games; Darkest Dungeon, de Xarxa Hook Studios; Dead Cells, de Motion Twin; FAST RMX, de Shin’en Multimèdia; Golf Story, de Sidebar Games; Gorogoa, d’Annapurna Games; Hollow Knight, de Team Cherry; Shovel Knight: Treasure Trove, de Yacht Club Games; Stardew Valley, de Chucklefish; Night in the Woods, de Finji; i n’arribaran més durant els propers mesos!

Amb Morpies Law, Bad North i Prison Architect, disponibles des d’avui, i una àmplia selecció de grans jocs que arribaran durant els propers mesos, juntament una selecció dels millors jocs indie per jugar en qualsevol lloc disponibles com a codi de descàrrega, és un gran moment per ser un/a usuari/a de Nintendo Switch. I el ritme de Nindies de gran qualitat que arriben a la Nintendo eShop no sembla que vulgui parar. Aviat hi haurà més anuncis!

 

 

Més informació:

http://www.nintendo.es / https://www.nintendo.es/nintendoswitch / https://twitter.com/nintendoes

https://www.facebook.com/NintendoES / https://www.facebook.com/NintendoSwitchES

http://www.youtube.com/NintendoES / https://instagram.com/nintendoes/

https://www.instagram.com/NintendoSwitchES