Només estem a Dimarts però es comença a notar que hem superat l’equador de l’Abril. Recordeu que a mesura que s’acosten els últims dies del mes, les empreses “llencen” molt més ràpid les seves notícies i a nosaltres ens toca córrer i estar pendents de tot i en tot moment! Però anem per parts i redactant el dia a dia!

 

  • Comencem, com sempre, amb les noves estrenes per a Nintendo Switch: Pato Box (directament de Steam, apareixerà en digital a la consola cap a mitjans de Juny), NBA Playgrounds 2 (a primera hora del matí ha aparegut llistat a la taula de qualificacions de públic -allò del PEGI i tal- a Austràlia, i s’ha acabat anunciat a la tarda i arribarà durant l’estiu en format digital. Us en deixem el tràiler a continuació), Yuppie Psycho (durant la tardor del 2018, i s’haurà d’estar “al loro”, perquè és del mateix creador que The Count Lucanor), Juicy Realm (en digital, durant aquest estiu), Nihilumbra (fantàstic joc que estarà disponible el pròxim 3 de Maig a la eShop), Figment (en digital per al dia 31 de Maig), Goethia (a la eShop el 26 d’Abril), Delta Psyvariar (clàssic anomenat Psyvarian Revision del que no se’n sap ni la data ni el format de llançament) i Immortal Redneck (10 de Maig a la eShop a un preu base de 20 euros).

 

 

  • Rumors! La revista The Sun ha “deixat anar” que Fifa18 rebrà una actualització gratuïta que afegirà una Copa Mundial del 2018 al joc. No hi ha confirmació oficial ni de part de EA ni de Nintendo i, a més, s’ha d’avisar que aquesta publicació sol ser “la número 1” en publicar “fake news”, així que cadascú/na s’agafi el que li interessi!
  • Al mateix temps que la Nintendo Switch ha actualitzat el seu firmware a la versió 5.0.2 (que corregeix errors molt menors i la seva estabilitat, res seriós), l’aplicació de Control Parental de la consola ha arribat a la versió 1.6.0. No s’han compartit els detalls de què s’ha actualitzat i no sembla que hi hagi quelcom nou a primera vista, pel que caldrà esperar a l’informe oficial.
  • Avui posem una notícia de “merchandishing“: Amazon ha llistat uns “pins” sobre armes i varis elements de The Legend of Zelda: Breath of the Wild per al 20 d’Abril, de la mà de PowerA. Aquí us deixem la imatge. Si els voleu adquirir, haureu d’estar atents/es, perquè ara mateix es troben esgotats i haurà de ser a partir del 20 quan es podran comprar. Aquí en teniu l’enllaç.

 

 

  • Tenim notícia oficial de que Nintendo Switch ja és compatible amb un altre software de desenvolupament de videojocs: Live2D Cubism SK, que permet als desenvolupadors de videojocs integrar elements artístics en 2D creats amb Live2D Cubism 3 en projectes de jocs per a la consola híbrida de Nintendo.
  • Males notícies respecte jocs molt desitjats per la comunitat: Dark Souls Remastered i el seu Amiibo de Solaire de Astoria s’han retardat fins a l’Estiu, en un data indeterminada. No se’n saben les causes, només tenim l’anunci oficial de Bandai Namco, que podeu veure en aquest tuit.  Per altra banda, Shovel Knight: King of Cards també s’ha retardat, però de forma més dràstica: fins a finals del 2018. Recordem que aquesta expansió havia de sortir a principis del 2018 i que va ser jugable a esdeveniments com la PAX East 2018. Aquí en teniu el comunicat oficial.
  • Fa temps es va anunciar el joc Spectrum per a Nintendo Switch, però avui s’ha compartir que tindrà un mode exclusiu per la consola: el Mode Carrera, en el que es podrà competir de forma local contra un amic/ga.
  • Per acabar, recordem que des d’avui teniu disponibles els jocs It’s Spring Again i Wild Guns Reloaded per a la consola híbrida de Nintendo.

 

Seguim demà, moltes gràcies per seguir-nos dia rere dia!