Respireu profundament que avui podem dir que aquella frase que molts diem en broma poc a poc es va fent realitat: Nintendo ens roba. Entre la mala gestió de la seva plataforma “My Nintendo” i que els usuaris amb molt “hate” acumulat retornen aquestes “jugades” a base de filtracions massives, això ocasiona una guerra contínua de la que no en sortirà ningú victoriós. Per sort, ens salven algunes aventures confirmades per a Switch i noves actualitzacions per als “AAA” de la consola que ens fan oblidar aquests aspectes negatius. Comencem:

  • Ja es poden utilitzar els Punts d’Or de MyNintendo a l’hora d’adquirir algun joc a través de la eShop de Nintendo Switch. Recordeu que 1 punt d’or equival a un descompte d’1 cèntim d’euro. Fent un càlcul aproximat, us haureu de gastar 1200 euros en jocs digitals per poder aconseguir algun joc “important” (de 60 euros) de forma gratuïta, mentre que si és amb jocs físics, més de 6000 euros. Una bogeria digna d’un programa de fidelització desastrós.
  • Respecte la notícia anterior, a l’hora de realitzar una compra digital, la eShop us mostrarà quants punts d’or obtindreu a l’hora de fer la transacció. Una novetat fruït de les tasques de manteniment d’ahir a totes les plataformes de Nintendo (web i consoles).
  • I, per acabar d’arrodonir aquest “bluff” que està sent la utilització dels Punts d’Or, de la web de My Nintendo ha desaparegut la categoria que anunciava un nou sistema de recompenses (de programes digitals i altres elements) per a Nintendo Switch. A que ara hi penseu i el Club Nintendo no era tant dolent?
  • Nintendo llança els elements sense la seguretat suficient i després passa el que passa: els anomenats “dataminers” han aconseguit “accedir i filtrar” els elements de la demo de Kirby Star Allies i han compartit una gran quantitat d’informació respecte el joc final. I quan diem “una gran quantitat“, volem dir TOT (habilitats, personatges desbloquejables, combos, tots els mons de l’aventura final amb les seves fases, enemics finals, modes de joc,…). Des de Nintenhype no us mostrarem la informació per evitar “spoilers”, però aquesta filtració ha estat letal per al factor “sorpresa” de l’aventura que arriba a la Switch d’aquí 10 dies justos.
  • Actualitzacions de jocs: Arms (versió 5.2, disponible a partir de demà) i Rocket League (versió 1.42 que a la Switch es mostrarà com a 1.0.4. N’informàvem fa dies i avui ja està disponible: és la que incorpora el DLC de DC Super Heroes i corregeix alguns errors bàsics, a part de noves incorporacions online).
  • Més jocs anunciats per a Switch: Vasara HD Collection (sense format especificat i arribarà durant l’an que ve, si no canvia res), Rogue Star ACE (sense data ni format especificats), Bombslinger (llistat a la eShop per l’11 d’Abril) i Framed Collection (que inclourà Framed i Framed 2, en digital, durant la Primavera). Per altra banda, ja tenim data oficial de sortida de Gekido Kintaro’s Revenge: serà el dia 22 de Març.
  • Una notícia d’aquelles que serveixen per “emplenar” i poca cosa més. Fa poc Blizzard desmentia els rumors de que Diablo arribaria a Switch. Doncs bé, avui Eurogamer, per art de màgia, s’ha tret de la butxaca “l’exclusiva” de que finalment si que es llançarà per la consola. De moment, “fum” pur, quan tinguem notícies oficials no dubteu en que les tindreu aquí especificades.
  • Durant aquesta nit hi tornaràn a haver tasques de manteniment a les plataformes de Nintendo. Serà durant la nit d’avui, dia 6, i la matinada de demà, dia 7.
  • Avui, des de la eShop de Switch, podreu adquirir els jocs Fear Effect Sedna i NORTH. Dues aventures curioses a les que donar-hi una oportunitat degut al seu característic i personal estil.

Gràcies i que el “hate” us acompanyi!