I arriba el Divendres! Però, com ahir, no es nota que arribi el cap de setmana, perquè és final de mes (com passa el temps…) i recordeu que això només significa una cosa: novetats sense descans i a totes hores. Ho podeu veure, senzillament, amb la de coses que anem posant aquí cada dia. I això que estalviem elements que es podrien considerar de “segona”, perquè si haguessim de posar cada petit detall que es comparteix…No acabem!

 

  • Limited Run Games és una empresa que pot sorprendre en qualsevol moment llançant al mercat quelcom joc que trenqui els servidors de la seva pàgina. I han fet saltar totes les alarmes responent a un usuari via Twitter que els preguntava sobre el llançament en format físic de Yooka-Laylee, al que van respondre dient que “la idea els encantaria” (aquí teniu el tuit). Estarem atents/es a qualsevol novetat.
  • I, també respecte Limited Run Games, han anunciat que cap a l’Estiu llançaràn una versió física (i digital) del clàssic Night Trap, de Sega CD, per a Nintendo Switch (que s’anomenarà Night Trap: 25th Anniversary Edition). Una vegada en tinguem més informació, la tindreu per aquí. De moment, ja podeu gaudir de l’anunci oficial.
  • Regalia: Of Men And Monarchs tindrà una nova actualització que farà arribar el joc a la versió 1.0.2. No se sap quan arribarà, però s’ha compartit que afegirà opcions de millora i assignació de controls, solució de bugs i problemes,…i una llarga llista. Aquí en teniu tots els detalls.
  • 20XX ha estat llistat per a classificació PEGI per a Nintendo Switch, pel que el seu anunci hauria de ser imminent. Recordem que aquest títol indie és una barreja de “roguelike” i el món de Mega Man, pel que resultarà ser un imprescindible per als/les amants del gènere.

 

 

  • Pot resultar en un “no res”, però Platinum Games fa temps que està en contacte amb Nintendo per tal de que una de les seves aventures que van crear en exclusiva per a WiiU, The Wonderful 101 (que va ser un fracàs a mig gas) pugui veure la llum a Nintendo Switch. Veurem en què acaben aquestes converses.
  • BlazBlue Cross Tag Battle, durant el mes de Maig, rebrà una “demo” del joc que, al menys en territori japonès, s’utilitzarà com a “versió beta” de l’aventura final. Tot i que a Europa aquesta “beta” estigui anunciada per ser utilitzada de l’11 de Maig (9AM) fins al 13 de Maig (5PM), encara no se n’ha anunciat el llançament. Informarem quan se sàpiguin novetats sobre la seva sortida.
  • També tenim nova informació respecte State of Mind. Finalment, arribarà a Switch en format físic i es llançarà aquest mateix Agost. Aquí en teniu tota la informació. Com a “confirmacions extra”, Team17 ha confirmat que el seu joc Yoku’s Island Express arribarà a Nintendo Switch el dia 29 de Maig i es podrà adquirir en format digital a canvi de 20 euros. I, a més, Super Saurio Fly, un “indie” de la terra, arribarà a la eShop el 28 d’Abril.

 

 

  • Runbow arribarà en format físic a Nintendo Switch el 14 de Juny. Això ja se sabia. Però la versió digital d’aquest havia d’estar disponible en format digital per al 24 d’Abril. Doncs bé, avui s’ha conegut la notícia de que la versió digital s’ha retardat de forma indefinida degut a que els creadors necessiten temps per a la seva optimització.
  • Noves tasques de manteniment, en aquest cas per a WiiU i Nintendo 3DS. El joc online de Nintendo 3DS estarà de manteniment el 23 d’Abril de 6AM a 8AM (hora Europea), mentre que una nova ronda de manteniment, aquesta vegada per a 3DS i WiiU, també afectarà a l’online el dia 24 d’Abril de 3AM a 7AM (hora Europea).
  • GameFreak ha fet sonar la campana del “hype” solicitant el registre d’una marca a Japó anomenada “Ultra Shiny”. Ja us anunciem que és probable que no tardem massa a rebre novetats sobre l’imminent Pokémon de Nintendo Switch, ateses les accions per part de Nintendo i GameFreak.

 

Gràcies i seguim demà amb les novetats del cap de setmana!