Bon inici de setmana a tots i a totes! Quina millor forma de donar pas a la primavera que amb una bona ració de variades notícies, algunes millors que d’altres. Mai plourà al gust de tothom! Avui, sobretot, a les NTHNews hi trobareu actualitzacions, com ja acostuma a ser una “tònica cíclica” a finals de cada mes. Som-hi, anem per feina.

 

 • Nova actualització per Splatoon 2. Aquesta vegada passa a la versió 2.3.3 i soluciona el problema de connectivitat a l’hora de realitzar partides en línia amb amics al mode “Salmon Run”. Una solució que no s’ha fet esperar massa i ha sigut molt ben rebuda per la comunitat.
 • Floor Kids també s’ha actualitzat i passa a la versió 1.8.1. Ha afegit nombroses característiques, sobretot de rendiment visual, d’àudio i alguns modes de joc. Aquí podeu trobat el llistat complet de les millores.
 • I més actualitzacions: Ace of Seafood arribarà a la versió 1.0.1 que corregeix, sobretot, varis bugs. Podeu llegir la informació oficial al Twitter dels desenvolupadors.
 • La última actualització del dia, ho prometem. TorqueL s’actualitzarà a la versió 1.0.1 i, entre d’altres elements, permetrà la captura de vídeo a Nintendo Switch. Per a més informació, al Twitter oficial ho teniu tot (això sí, en Japonès. El propi Twitter té traductor, no patiu).
 • Ens arriba una bona notícia per als col·leccionistes de jocs en físic: Urban Trial Playground sortirà, també, en format “cartutx” i de moment només s’ha confirmat per Europa (ho ha dit Amazon França) i per Japó. Recordem que el tindrem disponible el dia 5 d’Abril.
 • I una altra vegada, Amazon (aquesta vegada el de Regne Unit) ha “filtrat” l’existència d’un nou joc per Switch en format físic anomenat All-Star Fruit Racing per al 31 de Juliol, tot i que per part dels desenvolupadors no hi ha cap tipus d’informació al respecte. Tot i així, la primícia de la filtració del joc la té la eShop de Brasil, que ja fa setmanes que ho va “deixar anar”.
 • La notícia “tonta” del dia l’ha protagonitzat la cadena de videojocs GameStop. Només per cridar l’atenció, alguns dels seus directius han cregut convenient agafar un fan-art de la xarxa amb els possibles personatges seleccionables per al futur Super Smash Bros. de Switch que desitgen els usuaris i usuàries i l’han penjat com a anunci a algunes de les seves botigues per tal de promocionar la reserva del videojoc. “Clickbait” en la vida real.

 

El “cartell” per anunciar Super Smash Bros. per Switch que resulta ser un fan-art penjat a la xarxa fa cosa d’un any

 

 • Rising Star Games ha comentat que Trailblazers, Rico i Decay of Logos es podran jugar i provar a Nintendo Switch a la fira de videojocs PAX East 2018, que serà entre el 5 i el 8 d’Abril.
 • Catalanitzat, crec que tots/es tenim present el “quan el riu sona, aigua porta”: Als desenvolupadors de Sinner: Sacrifice for Redemption (Darkstar) els encantaria veure el seu joc a Nintendo Switch. Veurem on arriba aquest “desig”.
 • Ara sí, per fi, confirmacions oficials per a Switch: Remothered: Tormented Fathers (sense format ni data especificats), ClusterPuck 99 (el 29 de Març a la eShop, a un preu de 8,49 euros), Okiraku (Family) (un seguit de jocs “infantils” d’Arc System Works que arribaran a Switch, sense concretar-ne quins, ni el format, ni la data),
 • Fa poc anunciavem l’imminent llançament de Farm Expert 2018, un “clon” de Farm Simulator, que sortirà a Switch el dia 30 d’aquest mes. Doncs bé, ja s’està compartint informació de la seva jugabilitat i els usuaris/usuàries han pogut veure que, per increïble que sembli, el joc només funciona en el mode portàtil de la consola. És a dir, que si connectem la consola al dock, la pantalla es veurà negra. En fi, no cal comentar res més.
 • Square Enix, des del seu programa de llançament de videojocs Collective, ha compartit que aquest any per Switch la companyia té pensat llançar un altre joc per a Nintendo Switch, a més del ja confirmar Fear Effect Sedna. Estarem atents/es a nous moviments.
 • Recordeu que vam informar que “Bad Dudes” es llançaria a la eShop de Switch el dia 21 de Març? Doncs finalment arribarà el dia 29 del mateix mes. Ningú sap el perquè d’aquest retràs, i els desenvolupadors no han compartit cap tipus d’informació al respecte.

 

Moltes gràcies! Per avui ens despedim desitjant que tingueu una bona setmana!