Avui us portem una nova secció a NintenHype: NindiesHype, on podreu llegir impressions de jocs indie i de jocs poc coneguts encara que no es puguin categoritzar com a indies. L’objectiu és donar a conèixer jocs divertits i que ens agraden, i que potser podrien passar desapercebuts. Per començar aquesta secció ho farem parlant de Muse Dash.

Muse Dash és un joc d’acció musical desenvolupat per PeroPeroGames i distribuït per X.D. Network. En aquest joc haurem de superar una sèrie de nivells a l’estil plataformes eliminant als enemics que anirem trobant, evitant les trampes i recollint objectes de bonificació, però tot això al ritme de la música, pel que podríem dir que és un joc de plataformes i musical a la vegada.

És un joc on, tal com s’indica a l’iniciar-lo, és molt recomanable jugar amb auriculars per tal de seguir el ritme. El joc disposa de 97 cançons, i la versió de Switch inclou tots els DLCs de sèrie. Segons anem superant les diverses melodies i fent diferents reptes, anirem pujant de nivell, cosa que ens servirà per a desbloquejar cançons, personatges i més extres. En l’àmbit gràfic, té una estètica molt “kawaii bastant maca típica dels jocs japonesos, però per tal d0entendre bé com funciona, el millor és que el vegis en acció en aquest gameplay:

 

 

Si t’agraden els jocs musicals, és un joc que t’agradarà. Tot i que l’estètica dels escenaris es reutilitza en diverses cançons, el fet de tenir tantes fa que sigui un joc amè i divertit. Amb la dificultat normal és un joc assequible per a tots els jugadors, però el nivell de dificultat més alt serà tot un repte, especialment en les cançons més rapides, i parlant de reptes, superar els reptes que ens proposa el joc per a cada una de les cançons tampoc serà fàcil i serà important triar quin personatge utilitzem per aconseguir-ho.

Muse Dash ja està disponible per a Nintendo Switch i es pot descarregar a la eShop a un preu de 29,99 €.

El nostre company Marxally, per la seva banda, va realitzar un vídeo-anàlisi de l’aventura al seu canal de Youtube personal. Us animem també a fer-li una ullada i així extreure unes bones conclusions personals respecte aquesta “japonesada” de caire musical tant extravagant!