Bona tarda Nintenhyperus! Cansats de treballar al llarg de tota la setmana? Podeu descansar 5 minuts mentres llegiu les novetats d’aquest divendres i així agafeu força per continuar viciant a la Switch.

 

 • Avui tenim vàries estrenes per a Nintendo Switch: Super Sportmatchen (a Europa l’1 de Juliol, en digital, i a un preu de 14 euros), Cat Quest II: The Lupus Empire (la segona part de Cat Quest, i de moment no en tenim ni format ni data concretats), Jurassic Pinball (a la eShop el 25 de Maig), Shadows of Adam (sense data ni format especificat) i Hungry Shark World (ha estat qualitficat a Corea del Sud, pel que el seu anunnci hauria de ser imminent).
 • Per altra banda, ja tenim data de llançament de Code Princess EX per a Nintendo Switch en territori Occidental: 31 de Juliol. Recordem que a Japó arribarà el 2 d’Agost. Aquí en teniu el tràiler.
 • PQube ha anunciat la data de sortida del esperat joc de lluita BlazBlue: Cross Tag Battle a Europa, podrem jugar a la versió completa del joc el 22 de Juny, ara per ara ens podem conformar amb una versió de prova descargable des de la e-shop de Switch. Recordem que a territori americà surt el 5 de Juny.
 • S’ha confirmat el llançament de Shadows of Adam per part de Something Classic Games un JRPG clàssic de tota la vida d’estètica molt semblant als mítics Golden Sun i Final Fantasy VI.
 • Noves “conferències” anunciades. Primerament, tenim Devolver Digital, que ha anunciat que la seva mostra de jocs es farà durant l’E3 (concretament, l’11 de Juny a les 5 de la matinada, hora Europea). I, per altra banda, Atlus, que ha comentat que farà un directe d’ Etrian Odyssey X el dia 21 de Maig a les 12PM (hora Europea) per a promocionar el joc, tot i que ha demanat que estiguem atents/es al final del directe perquè hi haurà un anunci molt especial. El podreu seguir des d’aquí.

 

 

 • Portal Knights ha rebut avui mateix l’actualizació Adventurer’s Update. Inclou una gran quantitat d’elements, entre els que destaquen la inclusió de noves classes de personatges, incorporació de desenes d’objectes, nous mapes, adaptabilitat davant determiandes situacions, correccions de nombrosos elements…Aquí teniu tota la llista, detallada al mil·límetre.
 • Fa temps vam anunciar que Kirby Star Allies rebria una nova actualizació que incorporaria nous elements a l’aventura, però no en sabíem la data de sortida. Avui s’ha especificat que serà durant aquest estiu, però sense concretar res més. Anirem informant.
 • Poc a poc es van unint nous jocs compatibles amb Nintendo Switch Online. L’últim ha estat Minecraft, que mitjançant un comunicat, ha informat sobre la necessitat d’adquirir el programa online de pagament de Nintendo si es vol gaudir de les funcionalitats en línia. Aquí en teniu tots els detalls.
 • Anunciada la propera Festilucha d’ARMS. Serà el pròxim 25 de Maig i durarà al 28. Enfrontarà els personatges Master Mummy i Max Brass. Un cop s’acabi, us informarem dels resultats.
 • Nintendo ha publicat un nou trailer en Japonès del Captain Toad: Treasure Tracker. Aquest trailer mostra tant el joc per Switch com per 3DS i s’hi pot veure, com ja saviem tots, una mica dels nous escenaris que s’hi afegeixen respecte a la versió del joc de WiiU. Podeu veure el tràiler aquí.
 • Des d’avui recordeu que teniu disponibles per a Nintendo Switch els jocs Little Nightmares (del que n’hem llançat l’anàlisi aquest matí) i Hyrule Warriors: Definitive Edition. Aquí teniu un “unboxing” del primer i el tràiler de llançament del segon.