Benvinguts/des! Un altra setmana per aquí! Rockstr85 ús fascinarà amb les notícies del dia d’avui, així que prepareu-vos que de ben segur en tornarem a tenir, i moltes!

 

 • Comencem el dia ben forts! Splatooneros/es, esteu de sort! Aquest divendres arriba nou mapa “Pirañalandia, Nintendo mitjançant twitter ha compartit les següents imatges, molta tinta inklings!

 

 

 • No cal dir-vos que no són les úniques novetats sobre Splatoon 2, i és que se’ns ha mostrat gameplay de la seva expansió Octo Expansion, en aquesta piulada feta per Nintendo America és mostra un dels diferents tipus de missió que tindrem a la nova expansió! No us perdeu ni un detall!

 

 • Fongs i cavallers, així se’ns presenta Mushroom Wars 2, la nova entrega de la desenvolupadora Zillion Whales ha confirmat que el joc sortirà a l’eShop el dia 7 de juliol. Us deixem amb el vídeo d’aquest joc d’estratègia tan funguial:

 

 

 • Els indies fan més soroll que mai, i Nintendo ho sap, per això cada cop hi han més nindies que aposten per la consola de Nintendo, per al següent motiu s’ha registrat la marca Indie World, que remitira els Nindies Showcase.

 

 

 • Nova actualització 1.5 per Piczle lines DX, en els quals entraran 80 puzzles nous com també un par de noves tonalitats.
 • Gematsu dona nous detalls sobre Little Dragons Cafe, joc que s’estrenarà el 30 d’agost a el Japó i a posteriori durant l’estiu ho farà a occident, tindrem dos personatges, Huey i Rucola, hi haurà més de 20 colors per drac i podrem explorar el món amb els nostres dracs.
 • Sega ens mostra amb un nou tràiler en japonès l’edició de Shinning Resonance Refrain, que a priori no té res que envejar a les altres versions de consoles de sobretaula. Us deixem amb el seu tràiler japonès:

 

 

 • Setmana rere setmana hi ha noves actualitzacions d’Animal Crossing: Pocket Camp i setmana rere setmana em toca a mi dir-vos les seves actualitzacions, aquest cop comptarem amb una nova galeta de la sort, la Galeta Hortensia Lilli, amb aquesta galeta trobarem roba i accessoris perfectes per als dies més plujosos. També comença el nou Repte Artístic d’en Candrés, en aquest repte haurem d’atrapar un munt de Cubejas i donar-li a ell, i per finalitzar amb motiu del Repte Artístic d’en Candrés trobarem una oferta per, el Lot del Retiro Artístic.
 • Com sabreu Ys torna a Nintendo, i ho fa per la porta gran amb la seva darrera entrega Ys VIII: Lacrimosa of Dana, per aquest motiu Nippon Ichi ha pujat un video a Youtube, recordem que Ys VIII s’estrenarà el dia 29 de juny a Europa amb l’edició de l’aventurer. Aquí podeu veure el vídeo que ha difós Nippon Ichi:

 

 

 • Com ja comentàvem abans els Nindies són un dels punts forts de la consola hibrida i aquest és un clar exemple, The Last Friend, joc desenvolupat per l’estudi Stonebot Studio, sortirà a principis del 2019, us deixem amb el teaser d’aquest tower defensebeat’em up i a veure què us sembla!

 

 

 • Futbolers/es que us mola el FIFA, no us queixareu, segons sembla, EA ha recapacitat i tiraran endavant amb FIFA 19 per a Nintendo Switch, però això si ja ens han posat el peu com a traveta i utilitzaran el motor gràfic del FIFA 18, tirant pilotes fora, reconeixen que és “possibleque després del FIFA 19 treballin amb el motor Frostbite, motor gràfic que ja utilitzen a altres plataformes com ara PC, PlayStation4 i Xbox One. Ens estaran prenent el pèl?
 • Seguim amb el futbol! Atooi ha confirmat el seu joc de fútbol, Soccer Slammers a través de l’eShop el dia 14 de juny a un preu de 9,99€, Ideal per multi local! Us fareu amb ell?

 

 

 • Tencent ha començat el nou periode per la beta tancada d’Arena of Valor per a Nintendo Switch, per tal de poder participar en aquesta beta només haureu d’omplir la següent enquesta i esperar la confirmació. Aquí teniu l’enquesta.

 

Doncs això és tot per avui, si voleu alguna cosa compteu amb els nostres redactors o bé amb mi que sóc el millor nintenhypero! Cuideu-vos i pau, llum i amor! Fins la propera!