No sé ben bé que ha passat avui però els membres de Nintenhype s’han aixecat amb la idea de que hi havia la possibilitat de que sortís un Nintendo Direct de forma imminent. Lògicament, rumors sorgits de la part més profunda dels desitjos. Però anem per feina, que les notícies del dia són autèntiques, verídiques i oficials!

  • The Lost Child arribarà a Nintendo Switch, però no s’ha confirmat ni el format ni la data de llançament. Recordem que el creador del joc és el mateix que el que va crear l’aclamat El Shaddai: Ascension of the Metatron, que va sortir en territori japonès a mitjans de l’any passat.
  • The Mummy Demastered Switch ha rebut una gran actualització, millorant l’aspecte tècnic (reducció dels temps de càrrega), de rendiment (augmentant la velocitat de “frames”), i compatibilitat amb la vibració HD de la consola, entre d’altres millores i noves funcions.
  • La setmana passada s’anunciava God Wars: Great War of Japanese Mythology per a Switch, en exclusiva per Japó. Avui d’ha confirmat, gràcies a NIS Amèrica, que també arribarà al territori occidental (durant la Tardor, sense especificar data exacta), però canviat de nom. Aquí es dirà God Wars: The Complete Legends.
  • Els creadors de BlazBlue: Cross Tag Battle han compartit una sorpresa que tenien guardada respecte el llançament del joc: els/les primers/es usuaris/es que el reservin o el comprin durant les seves dues primeres setmanes “de vida”, obtindran un DLC amb una gran quantitat de lluitadors per utilitzar durant l’aventura.
  • Els amants del món “retro” tornem a estar d’enhorabona: A Hole New World, un joc de “scroll lateral” llançat inicialment a Steam, arribarà a Nintendo Switch el proper dia 1 de Març en format digital.
  • EA desmenteix els rumors que havien sorgit de que Burnout Paradise Remaster era una realitat per a la consola híbrida de Nintendo, tancant així totes les portes a un “port” d’aquest joc per a Switch.
  • Super Rare Games diu que està oberta a llançar Resident Evil Revelations 2 i Mega Man Legacy Collection 2 en format físic, en comptes de en format digital com s’està fent fins ara (o es vol fer en el cas de Mega Man). Tot i que ha sigut un simple comentari per Twitter, l’esperança és l’últim que es perd.
  • Més jocs confirmats per a Switch: Muddlesash (Primavera d’aquest any, en digital), Spectrum (també durant la Primavera, sense format especificat), Little Triangle (a Japó sortirà el dia 1 de Març i tot apunta a que serà mitjançant la eShop), Urban Trial Playground (en digital, exclusiu per a Switch i es llançarà el dia 5 d’Abril), Gear Damascus: Operation Tokyo (l’1 de Març en digital) i Trailblazers (durant la Primavera sense format especificat). Per la seva banda, ja tenim data concreta de llançament de Wonder Boy: The Dragon’s Trap a Europa, que serà el dia 19 d’Abril. Així mateix, Shining Resonance Refrain, que originalment només havia d’aparèixer a PS4 i en territori Japonès, finalment ha confirmat la seva arribada a Switch i de llançament mundial.
  • Notícia bomba: Panic Button, pares de jocs com Doom, Wolfstein II o Rocket League, que han estat adaptats a Switch, han anunciat que, degut a l’èxit dels seus “ports” a la consola híbrida de Nintendo, hi ha nous títols de la companyia de camí a la consola. Estem desitjant de saber més informació al respecte.
  • Recordem que des d’avui podeu adquirir el videojoc “Layers of Fear: Legacy” des de la eShop de Nintendo Switch. Fins demà no hi ha cap nou llançament programat per a les consoles de Nintendo.

Gràcies i seguim demà!