Estem arribant ja a Març i, com a curiositat, avui és el Dia Internacional del Gat (recordeu que a l’Splatfest d’Splatoon de fa uns anys que enfrontava Gats contra Gossos, els primers en van sortir victoriosos!). Sembla que les companyies i la pròpia Nintendo estiguin aprofitant els últims dies de Febrer per llançar actualitzacions sobre jocs importants i acabar de confirmar nous “indies” per tancar un mes bastant mogut, i això que correm de forma imparable cap a l’E3 i això només vol dir que ens esperen sorpreses de nivells estratosfèrics. Comencem!

  • Actualització molt important per al grandiós Doom per a Switch. Recordeu tots els problemes d’estabilitat, de gràfics/so, confusió en els menús i la gran dificultat a l’hora d’apuntar i disparar? Doncs s’ha solucionant tot: el nou disseny dels menús, el nou aspecte de les icones i la possibilitat d’apuntar mitjançant el giroscopi dels Joy-Con han afegit un nou nivell de funcionalitat que permetrà arribar a més jugadors i recuperar els perduts, així com l’absoluta millora gràfica, sobretot en el mode “portàtil”.
  • Nous jocs confirmats per a Switch: D/Generation (es llançarà de forma simultània a totes les plataformes -Steam inclòs- d’aquí un parell de mesos), Duck Game (sense data de llançament ni format especificat, ja que el creador encara l’està intentant portar a Switch) Paper Wars: Cannon Fodder (en digital, per a Switch, durant el mes que ve) i, a més, s’ha “deixat a l’aire” la idea de que es treguin DLC per a Rally Racers, així com una nova seqüela del mateix. Castle of Heart, per la seva banda, ja ha confirmat la seva data de llançament: serà el 13 de Març, en digital, a canvi de 14,99 euros.
  • Una empresa de joguines anomenada Zappies ha comentat, de forma inconscient, que Sega estaria treballant en un nou joc de carreres protagonitzat per Sonic i tota la seva “colla”. Seguirem atents/es als rumors.
  • Més rumors: Amazon ha filtrat l’existència d’un títol anomenat “Grand Theft Auto V Premium Edition” per al 23 de Març. I tot apunta a que la “híbrida” de Nintendo gaudirà d’aquesta aventura. Tant aviat tinguem noves notícies sobre aquest rumor, en sereu informats/es.
  • Kyougeki Quartet Fighters, un joc inspirat en els clàssics “shooters” de Nintendo Entertainment System com ara Gun-Nac, arribarà aquest 22 de Febrer a la eShop japonesa. Incorporarà, a més, una funció per a que quatre jugadors puguin gaudir a la vegada dels seus “scrolls” verticals. Esperem que arribi ben aviat per aquí.
  • Tenim notícies de que per fi Nintendo 3DS rebrà un joc únic per la consola, tot i que s’hagi confirmat, de moment, només per territori japonès i es vulgui treure en format digital. S’anomena Back in 1996 64 i serà un joc de survival horror i amb referències als jocs de misteri de la PlayStation original. Llançat originalment a Steam el 2016, serà exclusiu de New Nintendo 3DS i apareixerà durant la primavera d’aquest any.
  • S’ha confirmat una versió física per a Human: Flat Fall, el joc de Super Rare Games per a Nintendo Switch. A part del cartutx en si, des d’aquest enllaç podreu accedir a la reserva de la seva edició especial, que vindrà amb un vinil amb la banda sonora del joc i un seguit de cartes a canvi de 50 euros. Els elements es podran comprar per separat. A més, la pròpia empresa anuncia que molts dels seus jocs arribaran a Switch en format físic, així que és bona notícia pels col·leccionistes.
  • Anunciat un nou DLC per a Rocket League que afegirà, a canvi de 4 euros, dos nous cotxes i nous temes ambientats en DC Super Heroes. Tots els fans d’aquest món estan d’enhorabona.
  • Recordeu que avui arriben a Switch Old Man’s Journeys, Puzzle Papers i Space Dave!. Els trobareu tots a la eShop de Nintendo.

Gràcies i ens veiem demà!