Els YouTubers de Splatoon 2 busquen reclutes perquè competeixin al seu costat i en directe a Splatfun

 

 

Inscriu-te a partir del 6 d’abril per formar part dels equips de Bersgamer, Bl3sSuR, ChequioProGamer, Dsimphony, DonTomasGamer, El Canal de Gavi, LevenGames i Luh! ‘Llençatintes”, rodets i “tintralladores” llestes! Arribar l’hora de Splatfun, una competició en què 8 dels vostres YouTubers favorits de Splatoon 2 s’enfrontaran al vostre costat durant 3 mesos en una competició d’allò més esbojarrada. Sí, al costat de vosaltres! Perquè Bersgamer, Bl3sSuR, ChequioProGamer, Dsimphony, DonTomasGamer, El Canal de Gavi, LevenGames i Luh! busquen a 4 hàbils Inklings que els ajudin a proclamar-se campions a partir del 6 d’abril. I el millor de tot: l’emetran en directe en els seus canals de YouTube i Twitch.

Splatfun està pensat per a tot tipus de mol·luscs ja que cada capità haurà d’escollir a 3 jugadors titulars -un de 18 anys d’edat o superior, un altre d’entre 14 anys i 17 anys d’edat, i un altre d’entre 7 anys i 13 anys d’edat -. A més, cada equip tindrà un integrant addicional a manera de suplent però amb les mateixes oportunitats de jugar del rang d’edat que vulgui.

Les inscripcions estaran obertes a partir de divendres 6 d’abril a les 00:00 (hora catalana) fins al 15 d’abril a les 23:59 (hora catalana). Si vols més informació dels requisits de participació en Splatfun, consulta les bases legals a la pàgina web de Nintendo Espanya.

La competició estarà dividida en 4 fases:

  • DRAFT: convocatòria i selecció de jugadors de cada un dels 8 equips participants en el torneig – 6 al 29 d’abril de 2018
  • LLIGA: durant set setmanes se celebraran enfrontaments entre cada un dels vuit equips participants en el torneig – 5 d maig al 17 de juny de 2018
  • PLAYOFF: enfrontaments entre els quatre millors equips de la LLIGA determinats en funció de la seva posició – 23 i 24 de juny de 2018
  • FINAL PRESENCIAL: els dos equips finalistes jugaran en un esdeveniment presencial – data i lloc encara per confirmar

No us perdeu cap detall de la competició i vestits als vostres Inklings amb els vostres millors equips en cas d’haver estat seleccionats perquè absolutament tot el torneig serà emès en directe. En les fases de DRAFT, LLIGA i playoffs seran els YouTubers els encarregats de retransmetre les sessions en els seus canals de YouTube o Twitch, mentre que la FINAL PRESENCIAL es farà el mateix en els canals de Nintendo Espanya.

I els premis? Els seleccionats per a formar part d’un dels vuit equips rebran un pack de merchandishing oficial format per una gorra, una samarreta i uns auriculars de Splatoon. Això sí, recorda que el teu equip et necessita. El compromís amb la resta de Inklings és molt important si voleu arribar a ser els millors.

I per als guanyadors? Cada un dels membres de l’equip guanyador del torneig: pack de merchandishing oficial format per peluixos de Justino i Justet, accessoris oficials de Splatoon, figures amiibo de Splatoon, el manga de Splatoon, pistoles duals oficials de Splatoon i trofeu commemoratiu.

Tant si vols formar part d’un dels equips dels YouTubers de Splatoon 2 com a si com si vols demostrar les teves habilitats escampant tinta, aquesta és la teva oportunitat. Trobareu més informació a la pàgina web de Nintendo Espanya, així com les normes i reglaments complets *.

Uneix-te als vuit YouTubers de Splatoon 2 per a Nintendo Switch i competeix al seu costat en directe per aconseguir la glòria en Splatfun. Inscriu-te a partir del 6 d’abril per guanyar fabulosos premis del shooter de Nintendo.

Notes: Es requereix una connexió a internet de banda ampla. Es requereix el registre del Nintendo Network ID i l’acceptació del Contracte de Nintendo Network i Política de Privacitat.

 

 

Més informació:


http://splatoon.nintendo.es   —   https://www.facebook.com/splatoonES   —   https://twitter.com/nintendoes

https://www.youtube.com/nintendoeshttps://instagram.com/nintendoes/