Descobreix com inventar la teva pròpia guitarra amb el taller Toy-Con de Nintendo Labo

 


El tercer episodi de la sèrie de vídeos mostra com convertir la teva Nintendo Switch en una guitarra amb gomes elàstiques! El nou vídeo de Nintendo Labo permet fer un cop d’ull en profunditat a les possibilitats del mode Taller Toy-Con, i demostra com, per increïble que sembli, es pot convertir una Nintendo Switch en una guitarra amb només unes gomes elàstiques col·locades sobre la pantalla de la consola. Per descobrir com es fa, pots veure el vídeo “Inventa noves formes de jugar amb el taller Toy-Amb: Episodi 3” al canal de YouTube de Nintendo Labo.

Nintendo Labo és una nova línia d’experiències interactives amb les que crear, jugar i descobrir dissenyades per inspirar les ments creatives i els cors inquiets. Juntament amb la consola Nintendo Switch, els kits de Nintendo Labo proporcionen totes les eines i la tecnologia necessàries per fer creacions “DIY” ( “Do It Yourself”, o fes-ho tu mateix), jugar a jocs amb les teves creacions i descobrir com la tecnologia de Nintendo Switch transforma idees en realitat.

Nintendo Labo arriba a Europa el 27 d’abril en dos kits diferents: el kit variat i el kit de robot. Tots dos kits es componen de tot el necessari per donar vida al teu Toy-Amb, incloent els materials de construcció i el programari de Nintendo Switch corresponent. El Taller Toy-Con està també present en el programari de tots dos kits.

Més detalls de Nintendo Labo al canal de YouTube de Nintendo Labo i al web oficial de Nintendo Labo.