A la comunitat portem uns dies de bojos/ges i les notícies ens acaben de rematar! Si us hem de ser sincers/es, ben aviat us sorprendrem amb “certs elements” que creiem que us agradaran bastant tot i la gran quantitat de feina que hi tindrem al darrere. Tot sigui per vosaltres, ja ho sabeu! Les NTHNews, però, són sagrades i sempre estaran aquí per a informar-vos! (alguns dies més puntuals que d’altres). Avui ho tenim variat, com sempre, entreu i trieu!

 

  • Nou llistat de jocs que arribaran a Nintendo Switch: Hexologic (“durant aquest any” segons els propis desenvolupadors, en digital), Guilty Gear XX Accent Core Plus R (sorpresa majúscula que arribarà a Switch a nivell mundial, però no en tenim ni data ni format), SaGa Scarlet Grace: Hiiro no Yabou (de moment, només per Japó, amb llançament confirmat el 2 de Maig i sense format especificat), Path to Mnemosyne (sense format confirmat però es llançarà durant “la segona meitat del 2018”, segons els desenvolupadors) i Fox n’ Forests (17 de Maig, en digital i a canvi de 20 euros).
  • Fa poc es va conèixer que el joc de tennis realista anomenat Tennis World Tour arribaria a Europa i a Occident el 22 de Maig. Doncs bé, a Japó ja tenen data confirmada de forma oficial: 26 de Juliol. Val més tard que mai.
  • A territori japonès avui també estan d’enhorabona amb les confirmacions, perquè Rock N’ Roll Racing també hi arribarà. Serà el 8 de Maig a canvi de 800 yens.
  • També tenim data confirmada per a Europa de Wolfeinstein II: The New Colossus per a Nintendo Switch: 26 de Juny. Recordeu, també, que necessitareu espai “extra” a la SD o la memòria de la consola per poder-lo jugar. En concret, 13,7GB a part del que ocupa al cartutx en si.
  • Penquin Wars ha retardat el seu llançament fins a finals de Juny a Europa, en comptes del 15 de Maig que s’havia confirmat inicialment. Tot i això, s’ha anunciat una versió limitada a 5.000 unitats mundials que inclourà la banda sonora del joc i un DLC per obtenir la vestimenta del protagonista. La podeu reservar aquí.
  • Per calmar una mica el “hype” abans del seu llançament, aquí teniu un vídeo que compara les versions de Nintendo Switch i WiiU de Donkey Kong Country Tropical Freeze.

 

 

  • Noves tasques de manteniment, però aquesta vegada per a totes les consoles de Nintendo. A Switch seran el 24 d’Abril de 2:50 a.m. fins a les 4:30 a.m. (tot hora Europea), i el 26 d’Abril de 4:50 a.m. a 6:30 a.m. (també hora Europea). WiiU i Nintendo 3DS també en rebràn, però seran el dia 23 d’Abril de 3 a.m. a 7 a.m.
  • I noves actualitzacions! Comencem amb la de Splatoon 2, que arribarà a al verisó 3.0.0 i de la qual en teniu tota la informació (molt, molt bona) a la nota de premsa que hem llançat aquesta tarda. UNO també canviarà de versió i arribarà a la 1.0.3, que millorarà la càrrega del joc i l’estabilitat del mateix. Per acabar, Minecraft for Switch / WiiU rebrà nou contingut inspirat en Final Fantasy XV anomenat “Skin Pack”, del que en teniu tota la informació aquí.
  • Recordeu: avui es llança South Park: Retaguardia en Peligro per a Nintendo Switch en format físic. Però per als/les que vulgueu obtenir-lo en format digital, a la eShop hi ha disponible una “versió” anomenada “Gold Edition” que, a canvi de 90 euros, inclou el joc complet i tots els elements del “pase de temporada”.
  • Death Road to Canada ha cancel·lat el seu llançament al territori Canadenc degut a la tragèdia ocorreguda ahir a la zona nord de EEUU (al menys de forma provisional), quan una camioneta va atropellar un grup de persones, de les quals 10 van resultar mortes i 15 ferides. Una gran mostra de suport.

 

Gràcies i seguim demà, amb la mateixa il·lusió i ganes de cada dia!