Per ser que estem a 4 d’Abril el món Nintendo està que no para! Es nota que Switch comença a agradar molt a les companyies de jocs “indies”, perquè dia que passa, dia que es confirmen, com a mínim, 5 nous jocs per a la consola. Ja siguin “ports” o novetats, què més dóna? L’important és gaudir de les aventures que ens ofereixen i si pot ser a la nostra plataforma preferida, doncs molt millor! Avui les NTHNews les trobareu dividides en dues “seccions”. Primerament, actualitzacions, ja que són nombroses i de diversos tipus. I, finalment, els llançaments “del dia”. Així ho teniu tot ben estructurat. Feliç lectura!

 

 • Per fi ha arribat la tant esperada actualització pel fantàstic Darkest Dungeon. Passa ara a la versió 1.10 i, a part de corregir-se nombrosos “bugs”, s’ha millorat la lletra del joc, que impedia ser ben llegida degut a la seva mida i contrast. Per a més informació, podeu visitar la pàgina oficial del joc.
 • També s’ha actualitzat Rocket League. Passa ara a la versió 1.05 i incorpora nombroses opcions de millores gràfiques, la possibilitat de captura de vídeo, enllaçar la consola amb el vostre compte de Twitch per tal de que pogueu fer directes (tot i que de moment aquesta opció està inhabilitada i estarà disponible més endavant) i aconseguir premis mitjançant la visualització dels “streams” oficials per aquí. Tots els detalls d’aquestes millores, en aquesta pàgina. Recomanem que tingueu paciència, ja que són gairebé 2GB (1,8GB) d’actualització.
 • No és ben bé una actualització, però Pinball FX3 afegirà a les seves files tres nous taulers de Pinball ambientats en l’univers de Bethesda. Concretament, tindran l’aparença dels jocs Doom, Skyrim i Fallout.
 • La eShop de Nintendo està disponible des d’avui mateix a Hong Kong! Recordem que fa poc es va anomenar un nou director de la companyia per aquesta zona i sembla que la seva activitat comença a fer efecte. La peculiaritat d’aquesta “botiga en línia” es que no permet adquiri software directament, si no que només permet escriure-hi codis per obtenir-ne els jocs, ja que els condicions en les que Nintendo ha de treballar en aquell territori no són massa “puritanes”. Tota la informació, aquí.
 • S’ha anunciat un nou personatge per al pròxim Mario Tennis Aces de Nintendo Switch: Spike. Mostrat poc més de dos segons en un tràiler promocional de la consola, esperem més notícies de cara als propers dies.
 • Fa temps es va anunciar que Shantae: Half-Genie Hero rebria un DLC anomenat “Costume Pack” que, a part d’incloure noves disfresses per la protagonista, afegiria més modes de joc. Avui s’ha confirmat que el proper dia 10 d’Abril estarà totalment disponible per a tots els/les interessats/des. Us deixem un vídeo amb el contingut d’aquest nou DLC.

 

 

 • Ens tornem a trobar davant d’un altre cas de retard en el llançament d’un joc. Aquesta vegada és 2064: Read Only Memories, que recordem que s’havia de llançar demà però per problemes amb la certificació de l’aventura s’haurà de llançar en una altra data futura. Podeu llegir el comunicat oficial de la companyia al seu Twitter oficial.
 •  Confirmacions de jocs per a Switch: The Videokid (de PixelTrip Studio. Va sortir el 31 de Gener a Steam, però encara no es té data per a aquesta versió. A més, de moment només s’ha anunciat per a Japó), Dark Devotion (un RPG d’acció que es llançarà en format digital en una data sense concretar),The Spectrum Retreat (sense data ni format de llançament), Skies of Fury DX (confirmat en format digital per al 12 d’Abril), Voxel Shot (a la eShop del 19 d’Abril), Asdivine Hearts (en digital el 12 d’Abril), Gururin (de NeoGeo, a la eShop el 12 d’Abril),
 • Noves estrenes per a Switch provinents de la revista japonesa Famitsu. Pel que es veu, D3 Publisher llançarà el joc The Mahjong tant en format físic com en format digital, i sortirà a la venta el proper 21 de Juny. També s’ha confirmat que Escape Trick: 35 Fateful Engimas seguirà els passos de l’anterior: mateixos formats i data de sortida. De moment, exclusius de Japó, ja informarem si surten de territori nipó.
 • Si no en teníem prou amb els jocs de tirada limitada de les companyies Super Rare Games i Limited Run Games, ara s’hi vol sumar l’empresa Hard Copy Games. De moment, ho estan fent amb els jocs de PS4, però en una entrevista a GamingBoulevard, han mostrat el seu interés en fer-ho amb els títols de Switch.
 • I, per acabar, recordem que des d’avui podreu adquirir el fantàstic Infernium (a través de la eShop) si sou de zona Americana. Des de NintenypeCat informem que la setmana que ve, just al dia de llançament a Europa (el dia 12 d’Abril) en tindrem l’anàlisi en exclusiva en aquesta mateixa pàgina web.

 

Ens veiem demà! Gràcies pel vostre suport!