“Gucci Gang” guanya l’Splatoon European Championship i representarà a Europa al Splatoon 2 World Championship de Juny a Los Angeles

 

Els alemanys van segellar la victòria amb una convincent actuació davant els francesos “El Firmament”! Després de gairebé un any vessant tinta al més alt nivell per tot Europa, els campions nacionals de Splatoon 2 i els equips millors classificats es van enfrontar el passat cap de setmana a Suïssa a la fase final del Splatoon European Championship. Després de dos dies d’atapeïdes partides a Polymanga, l’equip germànic “Gucci Gang” va ser qui es va alçar amb la victòria per 2-0 contra els gals “El Firmament”

El quartet alemany, a més de rebre una nova equipació commemorativa de les finals europees i un trofeu que els acredita com l’equip campió del vell continent, representaran a Europa al Splatoon 2 World Championship de l’11 al 12 de juny a Los Angeles. Allà s’enfrontaran als millors equips de les zones d’Estats Units i el Canadà, Austràlia i Nova Zelanda, i Japó. Seran capaços de sortir victoriosos en aquesta ocasió?

Si et vas perdre com “Gucci Gang” va assegurar el seu bitllet a Los Angeles, pots tornar a veure l’apassionant final del Splatoon European Championship al canal de YouTube oficial de Nintendo Europa (o en aquest altre enllaç). Encara que l’equip gal també va aconseguir impressionar al llarg del torneig, va ser “Gucci Gang” qui els va robar el protagonisme amb un triomf per 2-0 en una final en què es van exhibir amb una contundent victòria en la manera Pintazonas.

Abans de les semifinals del torneig, els fans van assistir a un concert virtual especial en el qual van aparèixer Perla i Marina, duet idol pop del grup Cefalopop, per cantar en una sèrie de cançons i ballar els seus moviments més coreografiats amb l’acompanyament d’una banda en viu. Podeu veure el concert en aquest enllaç.

Estigueu atents/es a les xarxes socials de Nintendo per seguir la preparació de “Gucci Gang” en la lluita pel Splatoon 2 World Championship, i per a més detalls que s’anunciaran sobre l’esdeveniment de Los Angeles en el futur.

Per a més informació, podeu seguir els canals de Nintendo oficials: Canal oficial de Splatoon, Facebook de Splatoon, Twitter oficial de Nintendo Espanya, Youtube oficial de Nintendo Espanya, i Instagram oficial de Nintendo Ibérica.