Aquesta setmana Nintendo ha estat en boca de molta gent tant en rumors d’un possible Direct i en el fet de que no paren d’aparèixer possibles nous jocs que podrien arribar a la Nintendo Switch, tant de third parties o possibles sagues que per fi tornin a la consola. Està clar que Nintendo no vol parar el ritme amb la publicació de nous jocs. Bé, comencem!

  • Com ja sabem, el mes que ve sortirà el nou joc d’ Attack on Titan i pel que es veu podrem gaudir de varis DLCs (majoritàriament vestits, de moment) que podran ser comprades en la Digital Deluxe Edition, Aquest joc estarà disponible el 20 de març i els DLCs aniran sent activats en diferents dies del mes.
  • Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy ha estat anunciat a la Shonen Jump d’aquesta setmana, donant dades que no només ens arribaran les tres primeres entregues de la saga sinó que també vindrà amb tots els seus DLC disponibles. Encara no hi ha data confirmada.
  • Detective Pikachu ja té pàgina oficial en espanyol. Juntament amb això s’ha confirmat que les primeres còpies del joc vindran amb un tema per a 3DS. Aquest joc serà publicat el 23 de març i podrem acompanyar a la mascota de Pokémon mentre que resolem misteris en aquest nou Spin off de la saga.
  • Tenim novetats sobre Gear DamascusOperation Tokyo: Finalment el rebrem a occident el mateix dia que a Àsia, l’1 de març.
  • Ja coneixem els modes que tindrà disponibles BlazBlueCross Tag Battle. En principi seran 6: Episode Mode (mode història), Tactics Mode (amistosos), Survival Mode (resistir totes les baralles que puguem sense morir), Training Mode (entrenaments per practicar combos), Gallery Mode (il·lustracions, arts conceptuals i vídeos) i Replay Theater (per veure les repeticions prèviament guardades).
  • S’acaba d’anunciar el Pokémon Day d’aquest 2018 i serà d’aquí només 5 dies, el 27 de febrer. Encara no tenim dades sobre amb què ens sorprendran, però podeu seguir el compte de Pokémon a Twitter per saber totes les novetats.
  • Novetat rellevant per a la eShop de Switch: els usuaris americans ja poden valorar amb una puntuació d’1 a 5 estrelles els jocs que adquireixin. Es desconeix quan arribarà la funcionalitat a Europa.
  • Junt amb Detective Pikachu s’han anunciat tràilers per a diversos  jocs que debutaran: Steam World Dig 2 Per la 3DS, Radiation Island, Pac-man Championsip Edition 2 Plus i un nou joc anomenat World Conqueror X , un joc d’estratègia ambientat en la segona Guerra Mundial que arribarà el març.

Moltes gràcies i manteniu el HYPE pel cap de setmana!