A sis dies d’acabar el Febrer i sembla mentida que Nintendo no afluixi ni un segon: ens aixequem amb el llançament d’una gran quantitat de jocs i anem a dormir amb centenars de rumors que ens fan somniar amb mons fantàstics que, probablement, es quedaran en una simple il·lusió. És igual: en aquesta comunitat, el “hype” mai ens faltarà i menys amb les confirmacions oficials que ens fan tocar de peus a terra. Comencem!

  • L’actualització gratuïta de Super Mario Odyssey que afegeix noves disfresses al joc i un nou mode anomenat “Mundoglobo” ja està disponible per a totes les consoles de tots els territoris. En un principi, havia de sortir Dilluns dia 26 de Febrer, es va canviar per aquest Divendres i, finalment, ha sortit avui. Correu a descarregar-la!
  • És sabut que Nintendo té unes clàusules de confidencialitat molt hermètiques, però de tant en tant, se li escapen “perles” com la data concreta de llançament de Kirby: All Star Allies. Un anunci publicitari ha confirmat que el joc rebrà una “demo” el dia 4 de Març d’aquest any per acabar sortint a la venta el dia 16 del mateix mes. L’empresa encara no s’ha pronunciat al respecte.
  • Més jocs anunciats per Switch: Bleed 2 (en digital per al dia 8 de Març), The Packet Queen (a la eShop el dia 1 de Març), Spot The Difference (per al Dilluns dia 26 de Febrer en digital), Milanoir (se suposa que en format digital i a “principis” d’aquest 2018, però de moment encara no se n’ha especificat cap característica), A Normal Lost Phone (en digital el dia 1 de Març), Little Dragons Cafe (sense data ni format especificats), 30-in-1 Game Collection: Volume 1 (en digital el 8 de Març) i Poisoft Thud Card (l’1 de Març a la eShop).
  • PayDay 2, el “shooter” en primera persona multijugador i cooperatiu de OverKill Software i Starbreeze Studios que arriba a Switch demà dia 23 de Febrer, no estarà actualitzat amb les últimes característiques que igualarien la versió de la consola “híbrida” amb la resta de plataformes. L’actualització, segons l’empresa, serà llançada més endavant.
  • No totes les empreses fan estancar els seus jocs per a ser gaudits per un públic específic, si no que s’interessen per a que tota la societat sigui capaç de gaudir de les seves aventures digitals amb la mateix entusiasme. Aquest és el cas de Tiny Metal, que pròximament rebrà una actualització per a que els jugadors/es daltònics/es no tinguin cap mena de dificultat visual a l’hora de jugar-hi. Des d’aquí aplaudim aquest tipus d’iniciatives i animem a la resta d’empreses a plantejar-se accions semblants.
  • El grandiós Slain: Back From Hell rebrà una versió física del joc per a Switch. Recordem que, tot i que es va llançar fa un parell de mesos en format digital, al Desembre de l’any passat, no serà fins al Maig quan el podrem gaudir en format físic. Estarà disponible a un preu de 31 euros i ja estem desitjant poder-lo adquirir.
  • Atenció per que s’acaba de presentar el que serà el GOTY de 2018: PAW Patrol On a Roll, el videojoc inspirat en la sèrie infantil “Patrulla Canina”, arribarà a Switch en format físic aquest Setembre.
  • Avui es llancen nombrosos jocs que podreu adquirir a través de la eShop de Nintendo Switch: Ace of Seawood, Dragon Sinker, Hollow, Magical Drop III (de NeoGeo), PAC-MAN Championship Edition 2 Plus, Radiation Island, SpaceCats with Lasers, The Final Station i Typoman. No dubteu en comentar quins són els vostres favorits per a que l’equip de Nintenhype en faci un anàlisi en profunditat!

Moltes gràcies i seguim “on fire” encarant la recta final d’aquesta gran setmana!