Superola and the Lost Burgers

Una esbojarrada aventura creada per Undercoders i distribuïda per Undergames. Llançada a Nintendo Switch el 22/02/2018, Superola and the Lost Burguers ens trasllada a un món inspirat en els jocs “retro” en el que l’objectiu principal serà… recuperar les hamburgueses perdudes abans que es facin fredes, i tot això protagonitzat per una llama. Amb “mems” de tota classe, referències als videojocs clàssics i una jugabilitat molt personal, el resultat final encara té més detractors/es que defensors/es. No té una traducció al català 100% corregida, però l’important és que l’incorpora com a idioma seleccionable. Aquí teniu el nostre anàlisi del joc.

Disponible a:

Desenvolupadora: Undercoders
Editora: Undercoders
Consola: Nintendo Switch
Data de publicació: 22-02-2018
Gènere: Acció, Plataformes, Arcade
PEGI: 3