Avui el nostre company Rockstr85 us ofereix un nou “unboxing” d’aquells que és provable que a molts/es l’edició que es mostra us hagi passat desapercebuda. Es tracta del videojoc Thimbleweeb Park en format físic, possible gràcies a la companyia Limited Run Games, empresa especialitada en el llançament de videojocs per a PS4/PSVita i fa poc per a Nintendo Switch de forma limitada. Thimbleweed Park (creat, produït i distribuïr per Terrible Toybox i sorgit l’any 2017 per a PC) va ser el primer joc llançat en format cartutx per a Nintendo Switch de Limited Run Games, i per això és tant especial. Va estar disponible al Març d’aquest any i degut a les seves dates de llançament i al temps que ha passat navegant pel món fins arribar a casa nostra, ha estat aquest mes de Juliol quan els/les usuaris/es que el van adquirir l’han començat a rebre.

L’edició que es mostra és l’anomenada Thimbleweed Park Big Box Edition. Limited Run Games, a l’hora de fer els llançaments dels jocs i oferir la possibilitat d’adquirir-los, ho fa de dues formes: l‘edició estàndard de les aventures es pot encomanar durant unes setmanes concretes fins que s’acaba el lapse de temps (per exemple, del 10 al 20 de Juliol, i un cop passat el 20 de Juliol, no es permeten més compres i ja no hi ha la possibilitat d’adquirir-lo), però de les edicions especials se’n fabriquen un nombre determinat, que normalment ronda les 2000-3000 còpies mundials, i obren reserves un dia a una hora concreta, esgotant-se, lògicament, al cap d’uns pocs minuts.

En Rockstr85 va ser un dels afortunats que va aconseguir una d’aquestes preuades còpies de l’edició especial de Thimbleweed Park per a Nintendo Switch (juntament amb uns/es quants/es usuaris/es més de la comunitat) de la qual n’existeixen 3000 còpies mundials, i avui us porta un vídeo on us mostra el contingut del primer títol en físic per la consola híbrida de Nintendo de Limited Run Games. Esperem que el gaudiu moltíssim!