Us pensàveu que els 13 dies que queden fins a l’E3 2018 serien un passeig sense emocions? Doncs ja ho teniu! Pokémon revolucionant el món de l’entreteniment audiovisual, fins i tot presentant-se en hores intempestives com ha ocorregut aquesta matinada. Però ep! El món no en té prou amb Pokémon, així que van sorgint altres elements als que fer-hi una ullada! I, com sempre, aquí els teniu agrupats. Avui, a més, amb un “especial” Pokémon al final de les News. No us el perdeu!

 

  • S’ha confirmat que Unworthy arribarà a Nintendo Switch. Aquesta fosca aventura d’estil “píxel art” i ambientada en el món dels 8 i els 16 bits arribarà a la consola. Quan? Encara no ho sabem. Si bé a PC es va llançar ahir mateix, Aleksandar Kuzmanovic, el seu desenvolupador, va indicar que necessita el mòdul d’exportació GMS2 al seu popular GameMaker: Studio per a que el joc funcioni amb normalitat a la consola. Seguirem informant.
  • A més, s’han confirmat més jocs: Iro Hero (per al 7 de Juny a la eShop), Riding Hero (també per al dia 7 del mes que ve, en digital), A magical high-school girl (de moment, només confirmat per al territori Japonès, durant la setmana que ve en format digital), The Suuji Puzzle (exactament igual que l’anterior), i Samurai Defender ~Sengoku Gassen Akushon~ (igual que els dos anteriors).
  • Sega, des del compte oficial de Sonic a Twitter, va penjar un misteriós tuit on s’hi podia veure un tros d’imatge de quelcom semblant a un logotip, cosa que va fer saltar totes les alarmes. I avui s’ha confirmat el “què”: Walmart ha llistat Team Sonic Racing per a Nintendo Switch i ja s’ha confirmat per part de la pròpia companyia gràcies al seu tràiler oficial. Aquí teniu, fins i tot, el “box-art” del joc gràcies a la “filtració” de la cadena de supermercats.
  • Recordeu que ja està disponible Harvest Moon: Light of Hope per a Nintendo Switch, veritat? I que gràcies a NIS America té una edició especial anomenada “Special Edition” (?) que ja podeu adquirir, no? Doncs si no n’esteu del tot convençuts/des, aquí teniu un unboxing d’aquesa edició.

 

 

  • L’equip desenvolupador d’Immortal Redneck, Crema Games, ha obert un projecte a Kickstarter per tal d’intentar que una nova aventura creada per la companyia, Temtem, arribi a Nintendo Switch. Els caldrà un quart de milió d’euros per a aconseguir-ho i, si els voleu ajudar, aquí teniu la pàgina oficial de la pàgina de finançament. Amants de Pokémon, atenció perquè és un joc molt similar a les aventures de Game Freak.
  • Ahir ens vam endur una sorpresa en descobrir tota la informació que ens calia saber sobre Mega Man 11 per a Nintendo Switch: edició especial, data de llançament, Amiibo…però ens faltava saber el preu de tot plegat.  I com que GameStop ja ha obert reserves, podem anar confirmant-ho: l’edició “estàndard” costarà uns 30 dòlars, mentre que la “especial” en valdrà 50, però recordeu que inclourà l’Amiibo i un seguit d’extres. Quedem a l’espera de que es confirmi per a Europa.
  • Encara voleu més jocs? Doncs cap problema, ahir Warner Bros. també va treure el cap per anunciar LEGO DC Super-Villains de cara al proper 19 d’Octubre a Europa, una nova entrega de la franquícia que aquest cop ens permetrà unir forces amb els “dolents” de DC. Segons l’anunci, el joc permetrà una total personalització del personatge, desbloquejament d’habilitats durant l’aventura i mode cooperatiu local de fins a dos jugadors. A més de l’edició standard, sortirà una Deluxe Edition amb el Season Pass, accés anticipat al seu primer DLC (TV Series DLC Character Pack) i, en la seva versió física, una minifigura LEGO exclusiva Lex Luthor Superman. Voleu el trailer? Aquí el teniu!

 

 

POKÉMON LET’S GO PIKACHU / EEVEE +  EXTRES

 

Degut a la importància d’aquests llançaments i l’impacte que han tingut en la premsa, ens hem vist en l’obligació de fer-ne un espai dedicat exclusivament a aquestes notícies. Esperem, doncs, que en les següents línies trobeu tota la informació necessària per tal de conèixer a fons aquests llançaments.

 

  • Pokémon ofereix als seus fans una nova aventura en una regió ja coneguda: Pokémon: Let’s Go Pikachu! i Pokémon: Let’s Go Eevee!. Tots dos títols estan basats en Pokémon Groc, i inclouen funcions i controls més intuïtius, similars als del famós Pokémon GO, a més d’estar dissenyats per a que qualsevol pugui començar de forma senzilla les seves aventures al món Pokémon. Els Entrenadors viatjaran per la regió de Kanto al costat de Pikachu en Pokémon: Let’s Go, Pikachu! o al costat de Eevee en Pokémon: Let’s Go, Eevee!. Tots dos jocs es caracteritzen per una innovadora jugabilitat, possible gràcies a les característiques de Nintendo Switch. Per exemple, es poden usar els Joy-Con per llançar una Poké Ball i capturar Pokémon, o donar-ne un a una altra persona per explorar i combatre en manera cooperativa. Sortiran al mercat el 16 de novembre de 2018 en exclusiva per Nintendo Switch. A més, es va anunciar un perifèric anomenat Poké Ball Plus (que es posarà a la venda el mateix dia en establiments de tot el món) que s’utilitzarà com a Joy-Con i serà interactuable. Fins i tot podrem portar-hi un Pokémon dins. Us deixem amb el tràiler amb tota la informació.

 

 

  • A part de l’anunci de Pokémon Let’s Go Pikachu / Eevee, també es va anunciar que ja està disponible l’aventura Pokémon Quest des de la eShop de Nintendo Switch. Pokémon Quest és un trepidant RPG d’acció desenvolupat per Game Freak on el jugador es desplaça fins a Illa “Rodacubo”, on tot té forma de cub, inclosos els Pokémon. S’hauràn d’explorar tots els racons de l’illa a la recerca de tresors, combatre contra Pokémon salvatges, descobrir noves zones i preparar delicioses receptes per atreure a nous aliats. Aquí en teniu un “gameplay” de 20 minuts per a que pogueu comprovar si us interessa descarregar-lo:

 

 

Moltes gràcies a tots i a totes per llegir les nostres notícies i recordeu: també les podeu veure en format vídeo gràcies al nostre company Reiseken! Tornem demà!