Avui des de NintenhypeCat us oferim un nou sorteig amb la col·laboració d’xtralife que no deixarà indiferent a ningú. I es que podeu aconseguir, ni més ni menys, que un dels jocs “made in Nintendo” que està sent tot un èxit de ventes del 2020 i que difícilment serà superat per cap altre llançament de l’any. Estem parlant ni més ni menys que d’Animal Crossing: New Horizons per a Nintendo Switch! I, per complementar-ho, us podreu emportar un val de descompte de 10 euros per qualsevol producte de la web d’xtralife.es! Coneguem una mica més l’empresa catalana i les condicions del sorteig!

 

xtralife és una empresa catalana (i amb seu a Barcelona) dedicada des de fa més de 10 anys al món dels videojocs i amb professionals al capdavant amb una mitjana de dues dècades d’experiència dins del comentat sector empresarial. I per quins detalls es caracteritza? Per la seva excepcional atenció al client i servei postventa (ens ofereixen regals amb cada compra, a més de permetre’ns acumular punts amb cada adquisició que podrem bescanviar per descomptes en futures compres), per la ràpida entrega dels elements adquirits per l’usuari/a (empaquetant els elements amb cura i detall), per disposar de peces de col·leccionisme molt ajustades de preu que altres pàgines de més renom ni tant sols han tingut mai en stock… En definitiva: proximitat i compromís amb el client, passió per la feina realitzada, i adaptació perfecta a les necessitats del mercat. I sí: tot això a casa nostra, al millor preu, i amb un catàleg espectacular. Encara teniu dubtes? Visiteu la seva web o alguna de les seves xarxes socials (com Twitter o Facebook) i jutgeu vosaltres mateixos/es!

 

FAQ I BASES DEL SORTEIG

 

  • Què sortegem? Un pack format pel joc Animal Crossing: New Horizons per a Nintendo Switch en format digital (ateses les circumstàncies socials actuals) i un val de descompte de 10€ per la web d’xtralife, aplicable a qualsevol producte. Hores de jocs infinites amb un dels llançaments més potents de Nintendo del 2020 i un gran descompte per complementar-ho amb l’element que més us interessi!

  • Què cal fer? Funcionarà tot via Twitter, com la gran majoria dels nostres sortejos. Haureu de ser seguidors/es tant d’xtralife com de NintenhypeCat, i donar RT + MG + Mencionar algú amb el hashtag “#SorteigNTH” al tuit del sorteig (aquest d’aquí). Petites accions, grans recompenses!

  • Com triarem guanyador/a? Un cop acabi el període del sorteig (del 30/03/2020 al 06/04/2020), utilitzarem l’eina anomenada Pickaw per triar un guanyador/a entre totes les interaccions correctes realitzades al tuit del sorteig. D’allà sortirà un nom que s’emportarà els elements digitals comentats. Pareu atenció a tots els passos a realitzar: l’incompliment d’alguna de les “normes” us deixarà fora del concurs! Per exemple, no estan permesos ni els RT amb comentari, ni la mateixa acció mencionant algú. RT clàssic + MG + Comentari sota el tuit mencionant algú altre amb el hashtag comentat. Facilitat davant de tot!

  • I un cop acabi el sorteig? Ens posarem en contacte amb la persona guanyadora i li indicarem els passos a seguir (bàsicament, donar les seves dades a xtralife per a que aquests puguin procedir a l’enviament del premi i registrar-se a la seva web. Lògicament, les dades seran tractades seguint la política de privacitat i confidencialitat de l’empresa, així que la seguretat i el benestar de l’usuari/a són a l’ordre del dia). Quedaran descartats totalment els comptes de Twitter utilitzats únicament i exclusiva per participar a sortejos. Si es donés el cas que sortís guanyador un d’aquests comptes, automàticament es passaria a la segona opció de la llista, i així successivament.