El passat Divendres 20/04/2018 es posà a la venta el producte nou de Nintendo, el Nintendo Labo. Aquí a Europa arriba avui, just una setmana després. És per això que ja començem a veure un gran recull de les millors obres realitzades pels usuaris/es per les xarxes socials. D’aquesta forma, us voliem mostrar un recull d’aquestes obres per obrir una mica més el “hype” i alimentar la vostra imaginació de cara a la vostra intenció de realitzar alguna obra. Podrieu realitzar quelcom millor o igual? La veritat és que la comunitat ens ho posa realment difícil!

 

 

 

 

 

 

 

Moltes gràcies per llegir l’article i esperem que us hagi agradat aquest recull! N’heu trobat algun altre que us hagi agradat i no està en aquesta llista? Digueu-ho als comentaris i els inclourem a la llista amb el vostre nom!