Final de mes = novetats sense descans, i aquesta tònica es repeteix de forma implacable. Entre confirmacions 100% reals, suposicions, rumors, llançaments futurs i altres elements com actualitzacions, no patiu, que aquest espai seguirà estant actiu i amb la mateixa vida que el dia que se’ns va ocórrer resumir 24 hores de notícies sobre el món Nintendo en un sol espai informatiu. Totes vostres!

 

  • Llançaments confirmats per a Nintendo Switch: Johnny Turbo’s Arcade: Sly Spy (de Data East, a la eShop el 3 de Maig), Jengo (que arribarà a Switch si aconsegueix el seu finançament, tot i que en un sol dia va recaptar el 25% del que es demana, pel que la seva sortida ja està confirmada), Jumping Joe & Friends (sense data ni format especificats), Tiny Hands (durant l’estiu, de moment confirmat en format digital), Elemental Knights Online (de moment, exclusiu de Japó, amb llançament confirmat per l’estiu però sense format especificat) i Jyun · Den Ai 「Watashi no Hitomi o mi te!」 ~Moe Yamauchi~. (ho sento però sí, el títol serà aquest. Serà la tercera entrega de la sèrie “Shin Den Ai” -els jocs “x” exclusius de Japó- i es llançarà en format digital el 3 de Maig).
  • Feia temps que s’especulava que la propera entrega de Persona Q arribaria a alguna de les consoles de Nintendo, pel que tot feia apuntar a Switch com la plataforma escollida. Doncs bé, la web oficial ha confirmat que, finalment, la plataforma escollida serà Nintendo 3DS. Tot i així, no se’n sap més informació i fa gairebé un any que no se sap cap nova notícia sobre el títol, pel que tocarà esperar.
  • Es desmenteix gairebé de forma absoluta el rumor que des de fa un parell de dies cap aquí havia agafat una força implacable referit a l’imminent llançament de Fortnite per a Nintendo Switch. Tot va començar amb un “tuit” d’un “leaker” que, per casualitat, va encertar la data del Nintendo Direct. Avui ha sigut desmentit ràpidament pel medi USgamer, tot i que també ha afirmat que “les coses poden canviar ràpidament”. Veurem com acaba la cosa.
  • Respecte llançaments de Nintendo que no són de Switch, s’ha confirmat que juntament amb l’equip Cygames llançaran un joc per a dispositius mòbils anomenat Dragalia, del que encara no se’n sap l’argument ni la jugabilitat però és 100% segur que serà gratuït. Aquí en teniu el tràiler.

 

 

  • Fa dies que no teníem notícies sobre actualitzacions i, de cop, dues d’importants! La primera, la de Xenoblade Chronicles 2, que fa arribar el joc a la versió 1.4.0 i, a part d’incorporar dues noves “Blades”, soluciona una gran quantitat de problemes tipus “bugs” i afegeix noves categories, classificacions i un llarg etcètera. Aquí en teniu totes les dades. Per altra banda, Guilt Battle Arena ha fet cas als i les usuaris/es i ha incorporat “bots” a les partides “offline” i nombroses millores al mode “Versus”. Aquí en teniu tota la informació.
  • Street Fighter 30th Anniversary Collection ja es pot “precarregar” a la eShop Europea de Nintendo Switch i ja ens ha confirmat quanta memòria necessitarà: 4,9GB. Recordeu que surt el 29 de Maig i que estarà disponible en forma d’edició estàndard i edició Especial.
  • Tatsumi Kimishima, ara ja “ex director” de Nintendo, ha parlat recentment sobre el llançament de tal quantitat de jocs “indie” en format digital a la eShop de les consoles de la “gran N”. I el que ha dit potser no us sorprendrà, però ha confirmat que l’ “escassa” xifra de més de 600 títols “indie” disponibles se’ls fa curta i que el ritme seguirà tal com fins ara o fins i tot serà més vertiginós. Que Arceus ens agafi confessats.
  • I també, segons paraules de Kimishima, el suport a Nintendo 3DS seguirà sent com fins ara fins al 2019 o fins i tot més enllà. Una gran notícia pels i per les fans de la “portàtil pura” de Nintendo. Recordem, també, que un dels jocs confirmats per la consola per al 2019 és Mario & Luigi: Bowser’s Inside History + Bowser Jr.’s Journey.
  • Ja tenim data per la Madrid Games Week 2018! Se celebrarà del 18 al 21 de octubre dins la “Feria de Madrid”. Encara queda per confirmar què hi podrem veure…
  • Per acabar, recordar els jocs que teniu disponibles des d’ahir: A Robot Named Fight!, Agatha Knife, Another Lost Phone: Laura’s Story, Glaive: Brick Breaker, Goethia, Hello Kitty Kruisers with Sanrio Friends, KORG Gadget, Late Shift, Naruto: Ultimate Ninja, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3: Full Burst, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy, NeoGeo Ghost Pilots, Saturday Morning RPG, Sky Rogue, Sparkle Zero, 12 Orbits, Bouncy Bob, DragoDino, Jotun: Valhalla Edition i Save the Ninja Clan. A més, recordar que avui és el llançament oficial de Nintendo Labo a Europa!

 

Gràcies i esperem que tingueu un bon cap de setmana. I amb “pont” inclòs!