Amb un desplegament totalment reconcebut i renovat, l’equip Orange Star et necessita altre cop! Posa a prova les teves habilitats d’estratègia a Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp per la Nintendo Switch. Les clàssiques aventures de Game Boy Advance (Advance Wars 1 i Advance Wars 2: Black Hole Rising) s’han modernitzat des de zero i, adaptats a l’estil visual de WayForward, presenten tota la jugabilitat dels originals, amb la capacitat afegida de desafiar els teus amics en línia! La vostra fita principal? Superar missions per torns mentre dirigiu unitats terrestres, navals i aèries, derrotant als escamots enemics i capturant les bases repartides pel mapa per tal de restaurar la pau!

 

 

Fàcil aprenentatge, exigent execució, repte satisfactori

 

Una de les característiques més úniques de la franquícia és, sense cap mena de dubte, la quantitat de líders que el jugador/a pot controlar. Cada Oficial en Cap influeix en les unitats de combat de diverses maneres, i tots/es tenen la seva pròpia habilitat, podent canviar el curs de la batalla al moment just i necessari. Voleu derrotar els enemics cara a cara amb una força desmesurada, o preferiu atacar des d’una distància prudent? Trieu l’oficial que millor s’adapti al vostre estil de joc i aneu a per totes!

L’objectiu de cada fase és de fàcil aprenentatge, però d’exigent execució: desplegant tota mena de vehicles militars i poderosos artefactes arreu del camp de batalla, haureu de fer servir la vostra infanteria per capturar edificis i engrandir les arques econòmiques de l’exèrcit a cada torn, la qual cosa us permetrà reclutar unitats més poderoses i destructives. Però planejar l’atac no consistirà només en la força bruta: haureu de dirigir les unitats amb habilitat i astúcia, aprofitant els avantatges del terreny i atacant els punts febles de les unitats de l’enemic per prendre el control de la seva zona segura. La dificultat estratègica anirà augmentant a mesura que es vagi avançant en la història, així que busqueu la victòria derrotant tot el desplegament tàctic del bàndol enemic o conquerint el seu Centre de Guàrdia per guanyar la guerra!

 

 

Els clàssics de Game Boy Advance, a la Nintendo Switch

 

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp és la unió definitiva per la Nintendo Switch de dues campanyes clàssiques que retornen al 2023 amb la seva clàssica jugabilitat dels llançaments originals del 2001 i del 2003, però amb un aspecte audiovisual totalment renovat gràcies a WayForward, desenvolupadora encarregada de franquícies tan especials pel món dels videojocs com Shantae. A Advance Wars 1, us haureu d’allistar a l’exèrcit Orange Star per tal de perfeccionar els vostres estratagemes tàctics militars amb l’objectiu de repel·lir els exèrcits Blue Moon, Green Earth i Gold Comet. A Advance Wars 2: Black Hole Rising, un nou enemic mundial entra en joc, ficant en perill l’univers sencer, pel que totes les faccions hauran de treballar conjuntament per plantar cara a l’exèrcit Black Hole.

 

 

Nous temps, noves funcionalitats

 

A les campanyes d’ambdues aventures podreu accelerar la partida i reiniciar el torn al vostre gust per tal d’oferir una experiència tàctica més fluida, un element que es trobava molt a faltar a les aventures originals. Com a elements extra i igual d’interessants, podreu posar a prova la vostra vàlua a la Sala de Batalla, afrontant una sèrie de desafiaments recorrent a qualsevol estratègia o triant qualsevol dels o les Oficials disponibles. En funció de la puntuació final, obtindreu monedes per desbloquejar més oficials i reptes addicionals, cosa que allargarà, encara més, unes aventures que de base ens prometen desenes i desenes d’hores de diversió.

Com a altres punts de novetat, a Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp ens podrem enfrontar contra tres amics/es gràcies al seu mode multijugador local i, fins i tot, s’hi ha incorporat un Mode en Línia per tal de combatre sense la necessitat de trobar-se presencialment. I, si encara se us fa tot curt, podreu idear els vostres propis desafiaments, deixant volar la creativitat a la Sala de Disseny de Mapes per tal de crear camps de batalla muntanyosos on l’aviació sigui la clau, o d’altres on el teu poder naval rellueixi amb força gràcies a les zones de combat aquàtiques. A més, podreu compartir les vostres creacions en línia!

 

 

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp està disponible a Nintendo Switch des del 21/04/2023 en format físic i en format digital per un preu base recomanat de 59,99 euros