Dimarts, 13. Mal dia per als supersticiosos, però les novetats no s’aturen! I més tenint en compte que la febre de l’E3 fa dies que es comença a incubar dins els cossos de tots i totes els/les gamers. No és per menys: hora que passa, hora que sorgeix algun rumor sobre alguna saga massa esperada que té la possibilitat de llançament imminent en alguna consola de Nintendo (o en alguna altra plataforma, però ja sabeu que aquí tenim el cor “nintendero”). Comencem!

  • God Wars: Shinma Taisei arribarà a Switch. Està confirmada la seva aparició a la consola híbrida de Nintendo, però de moment no tenim ni data ni format específic de llançament. Veient l’espectació que hi ha per aquest títol, sobretot pels jugadors que venen de provar-lo a PS4 i PSVita, és lògic pensar que aquesta informació es farà pública ben aviat. També s’ha confirmat l’arribada de Undead Hordes (sense data de llançament ni format especificats), Mulaka (en digital el dia 1 de Març, però ja es pot “precarregar”), i, atenció, del remake de la grandiosa “joia oculta” de Wii anomenada de Blob (de la qual només se sap que sortirà durant aquest 2018). Molt bona arrencada de dia.
  • Atenció, que tindrem un directe de No More Heroes: Travis Strikes Again! avui mateix. Així ho ha confirmat el surrealista creador Suda51. A Japó es podrà visualitzar a les 19:00 de la tarda de la regió (11:00 AM del matí aquí). Us mantindrem informats/des. ACTUALITZACIÓ: Finalment, es confirma que les espectatives han estat massa altes: simplement, s’han presentat un parell d’ “artworks” sobre el personatge i l’aventura. Esperem que en un futur molt proper poguem veure el joc en moviment.
  • L’E3 2018 ha compartit els plànols del recinte on se celebrarà aquesta gran “fira” del món dels videojocs. És a dir, la situació i les zones on es “plantaran” les grans companyies del moment. Pel que s’ha pogut veure. Nintendo ocuparà el mateix espai on s’ha anat situant els últims anys.
  • S’han mostrat nous tràilers d’imminents llançaments per Switch: Bayonetta 1-2 (ja queda menys per divendres!) i Monster Energy Supercross – The Official Videogame. Res nou que afegir als elements ja coneguts.
  • Rocket League s’actualitzarà durant la Tardor per afegir noves “joguines” al joc i un nou DLC, ambdós inspirats en la marca “Hot Wheels”.
  • Nintendo Ibérica té nou director General. Així ho ha compartit la pròpia empresa a través d’un comunicat oficial fet en forma de nota de premsa. Des de Nintenhype desitgem molta sort a Antonio López en aquesta nova aventura que se li presenta.

Moltes gràcies per llegir-nos i fins demà!