Com sabeu, la matinada del dia 13/09/2018 al 14/09/2018 vam tenir un Nintendo Direct on es varen presentar les novetats jugables de les que disposarem durant el 2018/2019 a les consoles de Nintendo, a més d’altres sorpreses i elements com ara perifèrics exclusius o versions especials. Des de la comunitat us el vam oferir en directe i comentant tots els punts mostrats a través de Youtube, i també vam fer un exhaustiu treball informatiu a través del nostre Twitter per anar-vos oferint al moment totes les novetats. No podiem deixar passar l’ocasió, però, de fer-vos un resum a la web per a que tingueu plasmat de forma més visual tot el que podreu gaudir durant els propers mesos. Esperem que us agradi i que sigui una font interessant a consultar de cara a possibles dubtes informatius que us vagin sorgint!

 

 

1. Nintendo 3DS

 

 • Más Kirby en el reino de los hilos: 2019, sense més informació.
 • Luigi’s Mansion: 19/10/2018. Recordeu que és “remake” del de Gamecube.
 • Mario and Luigi: Viaje al centro de Bowser + Las peripecias de Bowsy: 25/01/2019.
 • Yo-Kai Watch Blasters: Ja disponibles. Actualització “Brigada del conejo lunar” per al 27/09/2018.

 

 

2. Nintendo Switch

 

 • Animal Crossing: Llançament durant el 2019. Físic i digital.
 • Luigi’s Mansion 3: Llançament durant el 2019. Físic i digital.
 • New Super Mario Bros. U Deluxe: 11/01/2019. Físic i digital.
 • Yoshi’s Crafted World: Primavera del 2019. Físic i digital.
 • Town: Llançament durant el 2019. Sense més dades.
 • Super Mario Party: 05/10/2018. Físic i digital.
 • Katamari Damacy REROLL: Sense data de llançament ni formats concretats.
 • Jocs de taula d’Asmodee Games: A partir del Desembre del 2018, en digital.
 • Capcom Beat’em Up Bundle: 18/09/2018.
 • Cities: Skylines: Ja disponible a la eShop.
 • Civilization VI: 16/11/2018.
 • Mega Man 11: 02/10/2018.
 • Diablo III Eternal Collection: 02/11/2018. Físic i digital.
 • DAEMON X MACHINA: 2019. Físic i digital.
 • Starlink: Battle for Atlas: 16/10/2018. Físic i digital.
 • The World Ends With You: Final Remix: 12/10/2018. Físic i digital.
 • Warframe: 20/11/2018.
 • Just Dance 2019: 26/10/2018. Físic i digital.
 • FIFA 19: 28/09/2018. Físic i digital.
 • Team Sonic Racing: Hivern del 2018. Sense data ni format concretats.
 • NBA 2K19: Ja disponible. Físic i digital.
 • NBA 2K Playgrounds 2: Tardor del 2018.
 • Lego DC Super-Villains: 19/10/2018.
 • Col·lecció Final Fantasy: FINAL FANTASY VII, FINAL FANTASY XII: The Zodiac Age, FINAL FANTASY IX, FINAL FANTASY X, FINAL FANTASY X-2, FINAL FANTASY XV Pocket Edition HD, WORLD OF FINAL FANTASY MAXIMA  (6 de Novembre), Chocobo’s Mystery Dungeon EVERY BUDDY (Hivern del 2018), FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition (2019)

 

 

 

3. Nintendo Switch Online

 

Amb el servei de subscripció de pagament de Nintendo Switch, els/les subscriptors/es tindran accés al joc en línia i al servei de guardat de dades en el núvol amb els jocs compatibles. A més, el servei ofereix accés al creixent catàleg de jocs clàssics de Nintendo Entertainment System-Nintendo Switch Online, amb l’afegit de joc en línia.

Els/les usuaris/es també rebran ofertes especials i comptaran amb una aplicació per a mòbils i tauletes que optimitza l’experiència en línia dels jocs compatibles. A més de Splatoon 2, més jocs seran compatibles amb el xat de veu en partides online a través d’aquesta app en més jocs, entre ells, Mario Kart 8 Deluxe, ARMS i Mario Tennis Aces.
Els usuaris de Nintendo Switch no es convertiran en membres automàticament quan es llanci el servei el 19 de setembre, sinó que hauran d’adquirir una subscripció individual o familiar per poder seguir gaudint de les partides en línia en els jocs compatibles. Hi haurà, però, un període de prova gratuït de set dies. Per a més informació sobre el servei, visita la seva pàgina web.

En el seu llançament, hi haurà 20 jocs de NES (Nintendo Entertainment System) disponibles, entre ells Super Mario Bros 3, The Legend of Zelda, Ice Hockey i el recentment anunciat Pro Wrestling (disponible per primera vegada des del seu llançament el 1987). Regularment s’hi aniran sumant més jocs.

 

 

4. Altres elements mostrats

 

Com a novetats “especials”, se’ns va mostrar que Canela, de la sèrie Animal Crossing, serà una nova lluitadora a Super Smash Bros. Ultimate per a Nintendo Switch, trencant la seva carrera com ajudant de l’Alcalde a la saga original. A més a més, se’ns van presentar uns quants perifèrics especials. En primer lloc, el dia 16 de Novembre tindrem disponible una edició especial de la híbrida de Nintendo amb motius de Super Smash Bros. Ultimate. Per complementar-la, podrem comprar per separat un comandament de Nintendo 64 i un adaptador per la consola el dia 7 de Desembre. La “cirereta” del pastís la van ficar uns comandaments per a Nintendo Switch que tindran la forma i la funcionalitat dels de la Nintendo Entertainment System (o Famicom en el cas de terres nipones). Estaran disponibles el dia 19 de Setembre en exclusiva per als/les que adquireixin el Nintendo Switch Online. Seguiu els enllaços dels tuits realitzats per a més informació.