Estrenem setmana i estrenem nou mes de l’any. I ja, a més, si és en dia de festa (només a Catalunya, en tenim l’exclusiva, d’aquesta festivitat), doncs encara millor! Esperem que estigueu gaudint d’aquest Dilluns de Pasqua mentre nosaltres treballem dur per oferir-vos les notícies del dia del món Nintendo (a part del nostre especial sobre els “ous de Pasqua que heu de llegir). Veniu i feu-hi una ullada, si us podeu escapar un moment de les reunions familiars!

 

  • Nou mes, noves “insinuacions” d’algunes companyies de que alguns dels seus jocs arribaran a l’híbrida de Nintendo. Aquesta vegada són els desenvolupadors de Battery Jam els que han fet saltar les alarmes a tota la comunitat a través d’un missatge que clarament es refereix a Nintendo Switch via Twitter (aquí el podeu veure). Esperem que ben aviat hi hagi alguna notícia oficial.
  • I més d’aquells “podria ser que…” que tant agraden a les pàgines de videojocs que viuen del “clickbait”. Se sap que l’equip Pipeworks Studio segueix treballant durament per tal de que Terraria arribi a Nintendo Switch, ja que havia de sortir el passat 2017 però per problemes amb la plataforma s’ha anat retrassant de forma indefinida. Doncs bé, Amazon Canadà l’ha llistat com a llançament per aquest any i, sorpresa, en format físic. Veurem fins on arriba aquesta “filtració”.
  • Més llançaments confirmats per a Switch: A Magical High School Girl (en format digital, però sense data concretada), Fight of Gods (també en digital i sense cap data de llançament compartida. Se “sospita” que serà de llançament exclusiu a Japó), Wizard’s Symphony (sense data ni format especificats), Buddy Collection if: Red String of Destiny (exclusiu de Japó, sortirà durant la Primavera i estarà disponible a través de la eShop) i Ghostpia (en digital, sense data).
  • I atenció, perquè una botiga minorista de videojocs del Regne Unit anomenada OzGameShop ha llistat Warhammer 40.000: Deathwatch – Enhanced Edition per a Nintendo Switch, una versió millorada de l’original. No se n’ha compartit la data de llançament però s’ha especificat com a versió física. Veurem si es queda en una anècdota o en un anunci oficial imminent.

 

 

  • Bad Dudes VS Dragonninja torna a retardar el seu llançament. Recordem que havia de sortir el 21 de Març. Es veu que la companyia “està tenint molts problemes” per tal de que aquest joc vegi la llum a la eShop de Nintendo Switch. No s’han compartit detalls sobre aquests “problemes”. Teòricament, la nova data de llançament serà aquest proper dia 5 d’Abril.
  • Yesterday Origins veurà la llum el proper 18 de Maig tal i com comentàvem fa uns dies. Doncs bé, a Europa serem els únics que podrem gaudir d’una versió en físic d’aquesta aventura de Pendulo Studios. Al menys, de moment, perquè no se n’ha confirmat la sortida a cap més territori.
  • Si comencem aquesta part dient que Bertil Hörberg té bones notícies per nosaltres potser us quedareu igual, però si diem que és el desenvolupador i creador de Gunman Clive, la cosa canvia, no? Doncs fa poc ha comentat que la versió per a Switch d’aquest joc està a punt de ser acabada. Veurem quan es confirma l’anunci oficial.

 

Moltes gràcies a tots i a totes per llegir-nos en un dia festiu com avui i ens veiem demà, ja si, al 100% d’activitat!