Un dels jocs que més companyia ens va fer durant un any tan dur com el 2020 va ser Animal Crossing: New Horizons. Un joc que ha aportat moltíssim a diferents persones i comunitats de tot el món, incloent-hi la nostra. Després d’un any i mig del seu llançament i diferents actualitzacions, rebem nou contingut descarregable de pagament (DLC) inspirat en Happy Home Designer, un petit joc de Nintendo 3DS en el que havíem de decorar diferents cases. Sota aquesta premissa, Happy Home Paradise arriba a Nintendo Switch, portant-nos encara més elements de decoració i contingut al joc. Per celebrar el llançament i d’alguna manera agrair a Animal Crossing tot el que ha fet per la comunitat, hem decidit sortejar una còpia d’aquesta expansió, igual que al seu dia vam sortejar una còpia física del joc.

 

FAQ I BASES DEL SORTEIG

 

  • Què sortegem? Aprofitant el llançament de la nova expansió de pagament de Animal Crossing: New Horizons, sortegem un codi digital de Happy Home Paradise! Només us el caldrà copiar a l’eShop de la Nintendo Switch, descarregar-lo, i gaudir de totes les novetats que ens ofereix!

  • Què cal fer? Funcionarà tot via Twitter, com la gran majoria dels nostres sortejos. Haureu de ser seguidors/es de NintenhypeCat i donar RT + MG + Mencionar algú responent la pregunta proposada al tuit del sorteig (aquest d’aquí). Petites accions, grans recompenses!

  • Com triarem guanyador/a? Un cop acabi el període del sorteig (del 04/11/2021 al 09/11/2021), utilitzarem l’eina anomenada AppSorteos per triar un guanyador/a entre totes les interaccions correctes realitzades al tuit del sorteig. D’allà sortirà un nom que s’emportarà l’element comentat. Pareu atenció a tots els passos a realitzar: l’incompliment d’alguna de les “normes” us deixarà fora del concurs! Per exemple, no estan permesos ni els RT amb comentari, ni la mateixa acció mencionant algú. RT clàssic + MG + Mencionar algú responent la pregunta proposada. Facilitat davant de tot! Esclarir que el sorteig està limitat al territori Europeu degut a la naturalesa del codi que oferim.

  • I un cop acabi el sorteig? Ens posarem en contacte amb la persona guanyadora i li indicarem els passos a seguir, que, bàsicament, serà respondre en un lapse de temps prudencial per tal de donar-li nosaltres mateixos/es el codi. Les dades seran tractades amb total discreció i privacitat, així que la seguretat i el benestar de l’usuari/a són a l’ordre del dia. Quedaran descartats totalment els comptes de Twitter utilitzats únicament i exclusiva per participar a sortejos. Si es donés el cas que sortís guanyador un d’aquests comptes, automàticament es passaria a la segona opció de la llista, i així successivament.