Et ve de gust fer un viatge a una illa deserta? Sentir la natura, l’aire lliure i començar una nova vida? I tot això, sense saltar-te el confinament que de forma responsable tots i totes estem fent? Doncs estàs d’enhorabona, ja que això és el que proposa la nova entrega de la saga Animal Crossing que surt a la venda avui mateix Animal Crossing: New Horizons per a Nintendo Switch.

Abans de res, i pels nouvinguts a aquesta saga, donem un cop d’ull a què es Animal Crossing. Animals Crossing és una saga de jocs on l’objectiu és simplement viure. Arribes a un poble o ciutat, t’hi instal·les, i pots fer el que vulguis. Des de muntar i decorar la teva pròpia casa, a pescar, caçar insectes, vendre fruita que et trobis als arbres, comprar objectes i moltes coses més, al mateix temps que interactues amb els teus veïns i veïnes.

Cada entrega té les seves particularitats, i en el cas de New Horizons ens mudarem a una illa completament deserta. Començarem el joc amb tan sols una tenda de campanya i un Nookofón (una espècie de telèfon mòbil que ens servirà per controlar múltiples aspectes del joc). Segons anem progressant al joc, podrem construir-nos una casa millor, obrir comerços i museus i fer que es mudin a la nostra illa nous veïns i veïnes.

 

Animal Crossing: New Horizons

A Animal Crossing: New Horizons podem crear objectes utilitzant diferents materials

 

Com a novetat, es potenciarà la creació d’objectes a partir de materials amb la taula de bricolatge, que ens permetrà fer multitud d’objectes sempre que disposem dels materials adequats. També podrem modificar l’illa al nostre gust, decidir on es mudaran els nous veïns (si és que volem que ho facin) i inclús canviar l’orografia de la nostra illa, podent crear o eliminar rius, desnivells, ponts, etc., sempre que avancem prou al joc.

D’altra banda manté els elements clàssics com el canvi d’estacions segons la nostra estació real (com a novetat, podrem triar a quin hemisferi terrestre vivim perquè sigui correctes), i, com no podria ser d’altra manera, també haurem de pagar el corresponent préstec a Tom Nook, o ús pensàveu que tot això us sortiria de franc?

I per si voleu donar un cop d’ull en profunditat al joc abans de decidir mudar-vos, us deixem a continuació l’últim Animal Crossing Direct on es pot veure el joc en profunditat:

 

 

Animal Crossing: New horizons està disponible des del 20/03/2020 per a descarregar en format digital a la Nintendo eShop.

 

 

També està disponible en format físic, però a causa de l’excepcional situació de confinament que estem vivint, us recomanem optar per a la descàrrega digital o bé esperar que s’aixequi el confinament. És responsabilitat de tots no posar en risc a professionals i a nosaltres mateixos per a un producte no essencial.