Prepara’t per tornar al passat! 

 

Des de Ratalaika Games han estat treballant amb Woblyware i Ravenous Games per donar-li a Devious Dungeon el llançament en consola que es mereix, arribant a Nintendo Switch el 30 de Març. Ambientat en l’Edat Mitjana, Devious Dungeon és un títol d’acció i de plataformes. Sota les ordres del Rei, com a Cavaller, s’assumirà la tasca de endinsar-se en les catacumbes que es troben sota el Regne, per acabar amb les bèsties i monstruositats que han envaït les seves profunditats. El personatge s’haurà d’endinsar entre les profunditats de les masmorres i eliminar l’amenaça! La teva missió serà destruïr monstres, recollir or, pujar de nivell i millorar la teva equipació.

 


C
aracterístiques de Devious Dungeon

 

  • Els nivells són totalment aleatoris.
  • Distribució de l’aventura entre 5 mons diferents.
  • ¡Destrossa monstres i recull or!
  • Disponibilitat de centenars d’armes i equipació.
  • Millores estil RPG.
  • Batalles amb poderosos enemics finals.
  • Sistema de missions i recompenses.

 

 

Comentaris de la premsa (traduïts de l’anglès)

 

  • “Devious Dungeon és el millor joc de Ravenous des del League of Evil.” TouchArcade 4/5
  • “Combinant els controls ajustats amb el disseny de nivell contínuament canviant d’un roguelike, Devious Dungeon és el plataformes procedural perfecte” AppSpy 5/5
  • “Els controls són precisos, és fàcil saltar i començar a jugar, i hi ha molt contingut que explorar.” CNET 4.5 / 5

 

Informació “extra”(ordinàriament) important


Devious Dungeon sortirà a Nintendo Switch a Europa i Amèrica el 30 de Març, a un preu de 7.99 $ / Eur.
Però tindrà un preu promocional de 6.79 $ / Eur fins el 9 d’Abril! Les versions de PS4 i PSVita arribaran aviat, així que estigueu atents i atentes a les seves xarxes socials! aviat!

Recordem que Ratalaika Games S.L. és una empresa de desenvolupament de jocs centrada en jocs 2D i el Mercat de consola. Fan ports de gran qualitat i publiquen aventures a les consoles des de 3DS i Xbox One fins a PlayStation 4 i Vita i Nintendo Switch. El seu objectiu principal és l’entreteniment, així que ja tardeu a tastar alguna de les seves aventures! Per a més informació sobre els seus jocs i serveis, visiteu la seva web oficial, o també els podeu seguir a Facebook, a Twitter, o enviar-los un email a pr@ratalaikagames.com.