Molt bon dimarts sant a tothom! Per aquí encara no tenim vacances i estem al peu de canó per fer un resum de les notícies més destacades del dia com sempre. Comencem!

  • Avui comencem ben forts: Square Enix ha anunciat la creació d’un nou estudi de desenvolupament que s’encarregarà de desenvolupar títols AAA. El nou estudi treballarà sota el nom de Luminous Productions, té la seu al Japó i està format per antics membres de l’equip creatiu de Final Fantasy XV. Si bé no tenim cap dada sobre quin serà el primer títol que desenvolupin, recordem que recentment el CEO de Square EnixYosuke Matsuda, va mencionar que Switch és una plataforma molt atractiva i que molts treballadors de Square Enix han comentat que volen desenvolupar per aquesta.
  • Nintendo of Amèrica ens ha donat més dades sobre vendes digitals a Switch durant el GDC 2018. Després de saber quins són els 10 jocs indie més descarregats a la eShop, van comentar que les vendes digitals en aquesta nova generació estan superant a les versions físiques en total (comptant només els jocs que tenen ambdues versions, és clar). És el primer cop a la història de Nintendo que passa això, segurament incentivat per les suculentes ofertes que està rebent Switch a la seva eShop.
  • Tenim una mica de fum per avui, i és que corren forts rumors (per segona vegada aquest mes) que tindrem un Pokémon Direct durant aquesta setmana. Segons apunta el web francès PokegraphBandai Namco presenta al Juliol noves joguines de Pokémon (peluixos bàsicament) i comenten que normalment la sortida d’aquests van de la mà amb algun nou joc de la franquícia, per tant apunten que abans de finals d’any Nintendo ens haurà presentat un nou joc de Pokémon.

  • Seguint la tònica d’ahir, tenim un bon grapat d’actualitzacions, començant per la mateixa Nintendo Switch que ha estat actualitzada durant aquesta matinada a la versió 5.0.1, on el més destacable són les “millores en l’estabilitat general del sistema per enriquir l’experiència dels usuaris”.
  • També s’ha actualitzat Splatoon 2 a la versió 2.3.3 centrat en petits retocs al nou Salmon Run. Des de Nintendo ens informen que l’actualització va destinada a corregir l’error pel qual trobaven problemes per connectar amb els nostres amics.
  • Snake Pass també s’ha actualitzat, afegint un nou Mode Arcade i també han tornat a posar la icona del joc al menú principal tal com estava originàriament.
  • Morphite també s’ha actualitzat, afegint com a principal novetat el control per moviment, una de les millores més demandades pels usuaris de la majoria de jocs de tirs i que satisfarà els seus compradors.
  • Per acabar la ronda d’actualitzacions tenim Minecraft, el qual rep avui els “fanpacks” Halo Mash-Up Pack i l’Star Wars Sequel Skin Pack. Es troba disponible tant a Switch com a WiiU. A part d’això, també han corregit nombrosos errors.
  • I per acabar, nova ronda de confirmacions per a Switch: La primera és Rogues Aces, un joc d’estratègia en 2D ambientat en la Segona Guerra Mundial, que podrem gaudir el dia 12 d’Abril per un preu de 12,99€. La segona es tracta de All-Star Fruit Racing que ja sortirà durant el Juliol. La tercera es tracta de Aftercharge, un interessant shooter multijugador 3v3 online amb CrossPlay amb PC i Xbox, que arribarà aquest mateix estiu sense data concreta i tampoc sabem si serà F2P o s’haurà de comprar. L’última confirmació es tracta de Pool Elite, joc de billar amb la tecnologia gràfica de Nvidia PhysX, que podrem gaudir també aquest estiu.

 

Això és tot per avui, espero veure-us demà també per aquí, fins demà!