I acabem el tercer mes del 2018 i ens fiquem ja de ple en el segon trimestre de l’any. I això, en el món de Nintendo, només significa una cosa: prepareu les carteres, que es ficaran a plorar ben aviat. Aquest Abril es presenta “light” en quan a llançaments (sobretot seran “indies” en format físic), però els tres següents mesos seran insuportables i us faran plantejar la vostra estima cap a la companyia. A més, d’aquí no gaire serà la PAX East 2018, on per “sort” només s’hi podran jugar les estrenes presentades a l’anterior Direct (aquí en teniu tota la informació), però és que falten dos mesos per l’E3 i allò ja són paraules majors. És igual, anem per parts i ja ens hi trobarem. Comencem!

 

  • Shelter Generations retrasa la seva data de llaçament fins a una data indeterminada del mes d’Abril. Recordem que havia de sortir ara a finals de Març i que per motius desconeguts es llançarà més tard. Ja informarem de la data definitiva quan tinguem més informació.
  • Ni sí, ni no“. Aquesta és la postura de Digital Extremes a l’hora de voler llançar Warframe a Nintendo Switch. El CEO de la companyia diu que tot i que de moment no hi ha la intencionalitat de fer-ho, s’estan estudiant les possibilitats per tal de que en un futur indeterminat es pogués arribar a alguna conclusió.
  • Informació sobre els pròxims “Splatfest” d’Splatoon 2. Mentre que a Europa els/les jugadors/es competiran entre ells defensant les “Crispetes dolces” o les “Crispetes salades“, a Amèrica batallaràn els/les defensors/es del “Beisbol” i els/les del “Futbol“. Estaran disponibles el dia 6 d’Abril.
  • Més informació sobre Splatoon 2. Finalment, l’equip alemany Gucci Gang ha resultat guanyador de la Splatoon European Championship 2018, de la que us parlàvem fa uns dies en una nota de premsa que ens havia ofert Nintendo. La nostra més sincera enhorabona des d’aquí!
  • Des de la Dutch Comic Con 2018 ens arriba un Gameplay de Donkey Kong Tropical Freeze protagonitzat per Funky Kong, el nou personatge afegit a l’aventura original. Us deixem el vídeo a continuació.

 

 

  • Nous llançaments confirmats per Switch: Sally’s Law (a la eShop d’Amèrica i Japó el dia 5 d’Abril a canvi de 15 dòlars. Cap informació sobre el seu llançament a territori Europeu), The First Tree (simplement, es va anunciar que sortiria durant aquest 2018, sense format especificat),
  • Més notícies sobre llançaments: YIIK, que havia de sortir originalment per WiiU, arribarà a Nintendo Switch durant el Maig-Juny d’aquest any, i serà jugable a la PAX East 2018.
  • Ja tenim data de llançament per a la versió física de SteamWorld Dig 2 per a Nintendo Switch: el dia 27 d’Abril. A Amèrica, però, el rebran un mes després que a Europa, el dia 22 de Maig.
  • Nintendo vol arribar a tots els territoris del món, i el nomenament de Fukuda Hiroyuki com a president de la companyia als territoris de la nipona zona de Hong Kong (que supervisarà els mercats tant de Hong Kong com de tota la zona de Taiwàn) n’és un dels grans exemples. Aquest home ocupava el mateix càrrec a Corea del Sud i encara no se sap qui el substituirà. Tot i així, li desitjem molts èxits en aquesta nova etapa de la seva vida.
  • I acabem les NTHNews donant la notícia de que Chicken Wiggle Workshop per a Nintendo Switch (de la companyia Atooi), ha aconseguit finançar-se al 100% gràcies a Kickstarter. Properament n’anunciarem més novetats. De moment, podeu comprovar-ne les característiques a la pàgina oficial del projecte.

 

Moltes gràcies a tots i a totes, acabeu de gaudir d’aquests últims dies de Setmana Santa i tornem Dilluns!