Sembla un miracle “post Pasqua”, però el món Nintendo sembla que s’hagi donat compte de que tocaria afluixar una mica el ritme en cap de setmana, perquè el 80% de les notícies d’avui són “gameplays” dels jocs que properament ens faran gaudir fent-nos endinsar dins de móns fantàstics, ens faran tocar de peus a terra…o ens faran estampar la Nintendo Switch contra el balcó del veí. També tenim més detalls sobre aquestes noves aventures i algunes confirmacions “extra”, perquè si no, no es pot dir que aquest apartat siguin “les notícies”! Som-hi!

 

  • Ens continuen arribant més vídeos de la PAX East 2018. Dark Souls: Remastered en mode portàtil, una curiositat del nou Donkey Kong Tropical Freeze,… Tots aquests vídeos i els que ahir us deixàvem a les NTHNews ajudaran a calmar, i molt, el “hype” de cara als imminents llançaments per a la consola híbrida de Nintendo.
  • Suda51 ha compartit una gran quantitat de detalls respecte el seu “nou” joc Travis Strikes Again: No More Heroes per a Nintendo Switch. L’aventura està completa en un 35-40%; confia que el joc es llançarà aquest any: s’aprendran noves habilitats tant per Travis com per Badma, i aquestes habilitats seran diferents per a cada personatge; hi haurà diferents tipus de jugabilitat; 2 DJ crearan la música del joc, Jun Fukada està treballant en els efectes de so i Masafumi Takada probablement farà noves pistes per al joc. A més, també ha comentat la seva disposició a que Travis sigui un personatge seleccionable al nou Super Smash Bros. de Switch, però ho deixa en mans de la pròpia Nintendo.
  • Anunciat un nou joc per a Switch anomenat “The Jackbox Party Pack 5“, una espècie de joc de preguntes i respostes tipus “Trivial” que permetrà fins a 5 jugadors simultanis des d’una sola consola. Aquí en teniu el vídeo de presentació. A part d’aquest, avui s’han anunciat Collapsus (a finals d’any a la eShop) i Suicide Guy (també en digital, estarà disponible durant el mes de Maig).
  • Ja van sortint nous vídeos sobre Wolfenstein II: The New Colossus i l’últim ha estat una comparativa entre la versió de Nintendo Switch i la de PlayStation 4 (el qual us deixem aquí a sota). A més, se n’han compartit nous detalls, com ara que permetrà apuntar a la pantalla mitjançant el giroscopi i el moviment dels Joy-Con.

 

 

  • I també s’han compartit nous detalls sobre Sushi Striker, al menys de la versió de Nintendo Switch, perquè la versió de 3DS continua “desapareguda en combat”. En aquest enllaç en teniu un vídeo de la PAX East 2018 i en aquest altre el llistat oficial de les noves especificacions compartides (campanya de 150 misions, jugabilitat de “connectar colors”, multijugador online i local,…).
  • S’ha confirmat també que Nintendo Switch rebrà una “app” de Funimation anomenada “FunimationNow“, tot i que encara s’hi està treballant. Recordem que aquesta plataforma ofereix alguns continguts d’anime en anglès i en japonès (amb subtítols en anglès) a canvi d’una quota mensual de 6 euros. Veurem quina nova informació va sorgint al llarg de les setmanes.
  • Tots els jocs de Nintendo per a mòbils estan rebent una gran quantitat de novetats. Fire Emblem Heroes, a part d’un nou mode “Preferència: Compte enrere reduït” i una actualització a “Trobades: Dominis Rivals”, rebrà un nou “Direct” que podreu veure des d’aquest enllaç el 10 d’Abril a les 5:30 de la matinada. A Super Mario Run, per la seva banda, hi retornen les Carreres Amistoses, esdeveniment que durarà fins al 20 d’Abril. I a Animal Crossing: Pocket Camp s’hi han afegit una gran quantitat de nous dissenys per a les parets, així com nous lacats.
  • I, parlant d’actualitzacions, WorldNeverland: Elnea Kingdom s’ha actualitzat avui mateix a la versió 1.0.2. I no, no hi ha diferències amb les versions “anteriors”. Simplement, “s’ha millorat l’estabilitat del joc i correcció d’errors menors”. Res destacable.
  • El surrealista BlobCat, quan es llanci de forma oficial a Nintendo Switch, permetrà el joc creuat amb la versió de PC. Així ho ha confirmat la companyia BySamb. Veurem si les empreses “majors” en segueixen els passos.

 

Tornem Dilluns amb moltes més ganes! Ens veiem!