Hem entrat fa poc al mes d’Abril marcant història: la comunitat de Nintenhype està creixent a un ritme molt alt i tot és gràcies a vosaltres, que ens doneu molt suport sent part nostra llegint la web, participant als directes, parlant al Discord, “discutint” al Telegram, compartint les nostres publicacions a través del Twitter,…i podríem posar mil exemples més, però us les sabeu perfectament (i, si no, les teniu totes en aquest apartat!) i us animen a seguir participant amb NintenhypeCat!

Per agraïr-vos tot aquest “feedback”, us volem donar l’oportunitat de guanyar un codi d’una de les millors guies que existeixen per al videojoc “Super Mario Odyssey” de Nintendo Switch: la guia digital de Prima Games. Per tal d’accedir-hi, si teniu la sort de guanyar el codi, s’haurà d’anar a https://www.primagames.com/code i, un cop allí, seguir els passos que s’hi indiquen. És molt fàcil de fer! (tenint en compte que aquesta “eGuide” és un producte d’accés web que requereix connexió a Internet i no es pot descarregar)

 

 

Les característiques de la guia són les següents:

  • Tota l’estratègia a la punta de les mans: completament optimitzada per a una experiència de segona pantalla. Gaudeix de tot el contingut de la guia d’estratègia llançada en format físic en un format de còmode i fàcil accés i adaptat a tot tipus de navegadors web.
  • Interactivitat absoluta: tot el contingut d’aquesta “eGuide” és fàcilment i ràpida accessible.
  • Tutorial complet: visiteu totes les ubicacions de l’aventura, supereu tots els enemics finals de fase de la manera correcta i resoleu tots els “trencaclosuqes” amb estratègies adaptades al mode en solitari i en el mode cooperatiu.
  • Mapes detallats: explora el món de forma expansiva amb mapes detallats de tots i cadascun dels Regnes!
  • Secrets, Llunes de poder i guies de “mini jocs“: descobreix tot el que l’aventura et pot oferir mentre es viatja arreu dels Regnes per tal de salvar la Princesa Peach!
  • Cobertura adversiva a fons: Conegueu els enemics clàssic i els nous reptes amb estratègies per tal de poder superar totes les fases, des dels petits Goomba fins al poderós T-Rex!

 

Per tal d’optar a guanyar-la, els passos a realitzar són molt simples! Simplement, haureu de ser seguidors/es nostres al Twitter oficial de la comunitat (https://twitter.com/NintenhypeCat), fer RT al tuit anunciant la publicació (https://twitter.com/NintenhypeCat/status/983263859816456194) i deixar un comentari sota la present notícia. Els/les usuaris/es que compleixin les tres condicions, entraran al sorteig del codi per a la guia digital. Teniu temps fins el Dilluns dia 16 d’Abril a les 00:00 de la nit. El/la guanyador/a es triarà mitjançant la web Random.org. Es posaran tots els noms dels/les participants i es “randomitzarà” la llista 10 vegades. El nom que surti a la primera posició després d’haver fet aquesta acció, serà el guanyador/a del premi!

Ja ho sabeu. Teniu una setmana justa per intentar aconseguir aquesta fantàstica guia digital valorada en 9 euros! Us assegurem que és de les millors que actualment podeu trobar al mercat i pot ser tota vostra! Molta sort a tots/es!

 

 

EDICIÓ DEL 17/04/2018: JA TENIM GUANYADOR/A!

 

 

 

 

 

I l’afortunat que s’ha emportat la guia de Super Mario Odyssey ha estat en Joan V. / Radar! Especificar que, si bé al tuit on s’anunciava el sorteig es van obtenir un total de 17 participants, només els 8 que s’han especificat a la llista van complir les condicions de Follow + RT + Comentari en aquesta pàgina, pel que s’ha realitzat aquesta “randomització” entre aquestes persones. Un cop es llegeixi, ja ens contactaràs per a obtenir el teu premi. Moltes felicitats a l’afortunat i us esperem en propers sortejos!