Que ahir no vam publicar les NTHNews? Cap problema, avui les teniu per duplicat! No us deixeu enganyar: els llançaments d’aquests dos últims dies són inabastables, tant en format digital com en forma d’edició especial/limitada. Feu-hi una ullada, si sou col·leccionistes, us agradaran i no podreu evitar la temptació!

 

  • Tones de nous llançaments per a Nintendo Switch! Okiraku Daifugo SP (en digital, per a Japó de forma exclusiva i per al 10 de Maig), Lumines Remastered (en digital, per al 26 de Juny), Ikaruga (a la eShop el 29 de Maig), Nekopara (en digital i es confirma que arribarà el 21 de Juny a nivell mundial), Chicken Assassin: Reloaded (en digital per al 17 de Juliol), Gunbird 2 (sortirà a través de la eShop però sense data especificada), The Adventures of Elena Temple (el 15 de Maig a la eShop), L.F.O.: Lost Future Omega (en digital per al 3 de Maig, demà mateix), Awkward (sense data ni format i, a més, no apte per a cardíacs), Behind The Screen (sense format ni data de llançament confirmats), Black Bird (durant l’estiu, en digital), Touhou Sky Arena (també durant l’estiu però sense format especificat), Disco Dodgeball Remix (22 de Maig a la eShop), Super Sidekicks 2: The World Championship (a la eShop el pròxim Dijous) i Terra Cresta (igual que l’anterior).
  • Harvest Moon: Light of Hope Special Edition comptarà amb una edició especial en físic molt treballada, veritat? Doncs bé, els/les “amants” del món digital també tindreu l’opció d’adquirir una versió especial a la eShop de la consola, que per un preu de 45 dòlars (comprat per separat en costarà 58), inclourà un “bundle” amb una gran quantitat d’expansions i nous elements. Aquí en teniu la informació.
  • I sobre més “edicions especials”, SOEDESCO, la companyia que va publicar d’Owlboy, ha mostrat una edició especial del joc limitada a 6000 unitats mundials de la qual només se n’ha compartit la caixa exterior. No se sap ni on es podrà reservar ni quan estarà disponible per fer-ho. Aquí teniu el “box art” exterior.
  • Ja tenim el primer tràiler oficial de Disgaea 1 Complete, el primer de la saga que arribarà a Nintendo Switch. Aquí el teniu, gaudiu-lo.

 

 

  • Bandai Namco ha registrat la marca Battle Breeders a Japó i ja s’han obert tot tipus d’especulacions. Nou títol per a Nintendo Switch? Una nova entrega de la saga “Digimon”? La primera aparició d’aquests monstres digitals a la consola híbrida de Nintendo? No hi ha res oficial però la imaginació ja ha començat a fluïr.
  • Dues notícies sobre desenvolupadores interessades en Nintendo Switch. Per una banda, Gift Ten Industry (creadors de Mask of Moai per a mòbils) ha confirmat que està treballant en el seu primer joc per a Nintendo Switch, del qual no n’ha transcendit res. I, per altra banda, GungHo, la creadora de títols com Puzzle & Dragons, ha sorprès tothom dient que tenen més de 10 jocs per a Switch en desenvolupament. Veurem fins on arriben les paraules d’ambdues companyies.
  • Recordeu que fa un dies informavem sobre que la FTC (Comissió Federal de Comerç) havia informat a Nintendo i a altres grans companyies de que els seus missatges sobre la anul·lació de la garantia a l’obtenir reparacions de tercers era il·legal i no complia els estàndards (fet que viola una llei anomenada “ Llei de Garantia Magnuson-Moss de 1975“. Doncs bé, al no rebre resposta alguna, la FTC ha donat 30 dies a totes les companyies per a que ho “reparin” o emprendran accions legals. La polèmica està servida. Aquí teniu l’informe que ha realitzat la companyia.
  • Per acabar, recordem que des d’avui teniu disponibles, a través de la eShop de Switch, els jocs Animal Super Squad i NeoGeo Stakes Winner.

 

Moltes gràcies i seguim demà 🙂